Etispor`da gelenek bozulmadı

Etispor`da gelenek bozulmadı

Her yeni sezonda yönetim, A ve Genç kadroya verilen sezon yemeği Etimaden lokalinde gerçekleşti.

Eti Maden İşletmesi halı saha tesislerinde düzenlenen kurban kesim töreniyle 2014-2015 Futbol Sezonunun resmi açılışını yapan Etispor kulüp yönetimi, sezon açılış töreninin ardından her yıl geleneksel hale getirdiği açılış yemeği Kulüp başkanı ve İşletme Müdür Yardımcısı Özgür SAÇ’ın önderliğinde Eti Maden Şehir Lokalinde gerçekleşti.

Etispor Kulüp başkanı Özgür SAÇ ile yönetim kurulu üyelerinin ve teknik kadronun yanı sıra A ve Genç takım oyuncularının katıldığı yemeğe, her zaman Etispor’un yanında yer alarak maddi ve manevi yardımlarıyla kulübe önemli destek veren İşletme Müdürü ve Etispor Kulübü Fahri Başkanı Recep ŞEKERCİ ile İşletme Müdür Yardımcısı  Ayhan YILDIZ’da katılarak Etispor kulübünü onure ettiler.

 

 



Emsalettin YURTSEVEN
10.09.2014 08:53:32
ETİSPOR kadro olarak Süper Amatör Ligin en iyi takımı olmasına rağmen iyi antrene edilmediği ve iyi yorumlanamadığını düşünüyorum. Yönetim bu takımısevmiyor bence sadece günü kurtarma peşindeler. Yazıklar olsun. Bir Ahmet TARCAN iyi çalışsın 3 ligde her takımda top koşturur. Çağın YILDIRIM öyle kaliteli bir ekipler fakat maalesef Hala geçmişinle yaşan efsane futbolcu Hasan DEMİR iyi futbolcu olabilir ama hocalığı bilmiyor ve bilmediğinide bilmiyor asıl zor olan bu bence ETİSPOR a yazık oluyor burada oynanan EDİNCİK maçını seyrettim Hasan Hoca EDİNCİK i , SANATİSPOR u küme düşürdüğü gibi ETİSPOR uda düşürmese yazık bu gençlere yazık ediyorsunuz..

  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı