Etispor sezon açtı

Etispor sezon açtı

Süper Amatör lig temsilcimiz Etispor, Yeni sezonu kurban keserek açtı.

Balıkesir deplasmanlı süper amatör küme temsilcimiz Etispor hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü Etimaden Boraks işletmeleri bünyesindeki tesislerinde kurban keserek 2013-2014 futbol sezonunu açtı.

Manyasspor, Gönen Belediyespor ile birlikte bölgemizi Süper amatörde temsil edecek kırmızı beyazlı ekip bu sezon takımın başına yeniden Hasan Demir`i getirdi.

Etispor Fahri Başkanı Recep ŞEKERCİ’nin de hazır bulunduğu açılışta, kazasız ve belasız hayırlı bir sezon geçirilmesi dileklerinin ardında,n Kulüp Başkanı ve İşletme Müdür Yardımcısı Özgür SAÇ ile İşletme Müdür Yardımcısı Süleyman ÇAĞLAR’ da tebrik ve başarı dileklerini kabul ederken yeni sezonda takıma destek sözü verdiler.

Etispor sezon açılış töreninde okunan dualar eşliğinde kesilen kurban sonrası A ve Genç takım oyuncuları alın ve kramponlarına sürdükleri kurban kanı ile rutin çalışmalarına devam ettiler.

Geçen sezon antrenörü Öner ARSLAN nezaretinde oynadığı 26 karşılaşma sonrası aldığı 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 yenilgi ile ligi 38 puanla 8’inci sırada tamamlayan Etispor yeni sezonda kadrosunu koruyarak, Eskişehir Demirspor’dan Sonat Kalkan, Erdekspor’dan Soner Eyüp, Sındırgı Belediyespor’dan Engin Kaplan ve askerden dönen Aşkın Can’ın katılımlarıyla daha da güçlendi.

2013 – 2014 futbol sezonu için oluşturduğu yeni kadrosu ve antrenörü Hasan DEMİR ile hedefini daha da yukarılara çekmeyi hedefleyen Etispor 22 Eylül 2013 Pazar günü sahasında Yakupköyspor ile oynuyacağı ilk karşılaşma ile lige başlayacak.

Yakupköyspor karşılaşması ile start alacak olan süper amatör lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Etispor, son hazırlık provasını 15 Eylül 2013 Pazar günü Erdek Belediyespor ile saat 16:00’da Erdek’te oynayacak.




  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli