ETİSPOR İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

ETİSPOR İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

Etispor futbolcusu ile, yöneticisi ile bir araya geldi.




2012-2013
Futbol sezonunda Balıkesir Süper Lig`de mücadele eden kentimizin ve bölgemizin önemli takımı Etispor, her yıl geleneksel hale getirdiği Yönetim- Futbolcu beraberliğinde durum değerlendirme toplantısı yaptı. toplantıda yenilen yemek ve yapılan konuşmalarda ilk yarının başarılı geçtiği vurgulandı.


Eti Maden İşletmeleri misafirhanesinde gerçekleşen birlikteliğe Klüp Başkanı Özgür Saç ve yönetim kurulu üyeleri Uğur Demirel, Sezai Alkan, Ekrem Nayan, Raif Çetin ve Tamer Zengin`in yanısıra İşletme Md. Yard. Öztürk Kara, Ersin Demirci, Süleyman Çağlar ve futbolcular katıldı. Eti Maden İşletme Müdürü Recep Şekerci`nin başka bir toplantı nedeniyle katılamadığı yemekte, başkanın spor takımına gösterdiği ilginin takımın ateşleyici özelliği olduğu dile getirildi.

Süper Amamtör Ligin olmazsa olmazı Etispor`un Balıkesir ili içersinde misyonunu en iyi şekilde yerine getirdiği bilinen gerçek. Her zaman Marmara Grubu`nda 5 takım ile mücadele ediyor. Gençlerin spor yapma imkanı bulduğu kırmızı beyazlar ayrıca güreş takımı ile de gençlerin ilgi odağında yer alıyor.

Klübün en önemli işlevinin gençlere spor yapma imkanı sağlanması bölge gençlerinin spora yönlendirilmesidir diyen klüp başkanı Özgür Saç, " Etispor, gönüllülük esasına göre yapılan çalışmalar ile kurulduğundan buyana bölgemizde "en"leri yetiştirerek çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. bölgemizin en centilmen takımları arasında ismini yazdırarak örnek olmuştur." dedi.



ETİSPOR`A AMATÖR MİLLİ BİR SOLAÇIK GELDİ

2012-2013 Futbol Sezonunda Süper Amatör Lig de mücadele eden Etispor ilk yarının ardından yeni bir oyuncuyu kadrosuna kattı.

Somaspor da futbol oynayan ve ikinci yarı Etispor forması giyecek olan Serdar Aşabakan (1994) daha önce Harp İş formasını da giymiş.

Solaçık mevkiinde oynayan ve gol yollarında sık sık görülen bu genç Serdar, "Etispor`un başarısı için çalışacağım" dedi.

Daha önce amatör milli de olduğunu dile getirerek heyecanını hissettirdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı