Etispor hedef büyüttü

Etispor hedef büyüttü

3. lig hesapları yapan Bal temsilcimiz kırmızı beyazlı ekip Etispor Bal’da gol kralı Sinan Yıldırım’ı renklerine ekledi.

2021-2022 futbol sezonunda Bal lig’de mücadele edecek Etispor hesapları 3. Lige göre yapıyor.

Kadrosunda bulunan Semih ve Barış’ı serbest bırakan Etispor yeni transferlerle yeni sezona istikrarlı bir giriş yapmak istiyor.

2021-2022 sezonunda lige Teknik Direktör Tanju Yavuz, Yardımcısı Abdullah Kocaağa ve Fatih Sarı tarafından hazırlanacak olan Etispor Bal lig golcüsü Sinan Yıldırım’ı renklerine katarak lige olan zirve hesaplarını açıklamış oldu.

Etispor yönetimi bugün tesislerin basınla bir araya geldi. Yeni transfer Sinan Yıldırım, ilk kez geldiği tesislerde basın ve yönetimle bir araya geldi ve kendisi için hazırlanan 3 ayrı formayı giyerek gazetelere poz verdi.

Etipor formasını öperek, dua ederek giren Bal lig gol kralı Sinan Yıldırım, “Allah utandırmasın, bugüne dek hep hedefi olan takımlarda oynadım, Yeni sezonda Etispor’dayım inşallah sezon sonunda birlikte sevinen taraf biz oluruz.” Dedi.

Etispor Başkanı Ramazan Artun, kırmızı beyazlı ekibin sosyal tesislerinde yaptığı açıklamada; Uzun ve yorucu pandemi süreci sonrası 2021-2022 Bal sezonu hazırlıklarımız devam ediyor.

Yeni sezonda hedefimiz öncelikle kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmektir.

Etispor yönetimi olarak kendimizi yüklenmiş olduğumuz sorumluluk gereği başarılı olmak zorunda olduğumuzu görüyoruz.  Centilmence mücadele ederek rakiplerimize ve futbolun paydaşlarına saygılı olmak şartı ile yapabileceğimizin en iyisini yapmaktır.

Kulübümüzün geleceği olarak gördüğümüz profesyonel lige olabildiğince kısa sürede yükselmek, Bandırma’mızın 2. Profesyonel kulübü olmaktır.

Başarabileceğimize olan inancımız tamdır. Bu inançla 2021-2022 kulübümüz ve futbol camiasına hayırlı olsun.” Dedi.

Etispor Teknik Direktörü Tanju Yavuz’da 1969’dan günümüze futbol dünyasına önemli katkıları bulunan Etispor’u bu sezon profesyonel 3. Lige taşımak adına başladıkları transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini, 5 yeni oyuncu ile güçlendirdikleri kırmızı beyazlı ekibe bir iki yeni takviye yaparak kalp çalışmalarına başlamak istediklerini açıkladı.

Tanju Yavuz; Stoper ve sağbek’ten oluşacak 2-3 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Ligdeki oyun gücümüzü arttırıp takım içinde kardeşlik ruhu ile istikrarlı ve mücadeleci bir ekibi oluşturmak istiyoruz.” Dedi.

Etispor A kadrodaki transferlerini 3. Lige göre hazırlarken, Alt liglerde mücadele edeceği U-15, U-17 ve U-19 larda altyapı teknik çalıştırıcısı olarak Hasan Demir ile Sinan Özden görev yapacak.

Etispor Başkanı Ramazan Artun, kımızı beyazlı ekibin bomba tranferi, Bal lig gol kralı Sinan Yıldırım'ı önce tebrik etti. ardından "Allah şutlarına zeval vermesin" diyerek kendisinden beklentilerinin yüksek olduğunu açıkladı.

T

Etispor Teknik Direktör Tanju Yavuz, Yardımcısı Abdullah Kocaağa'da Sinan Yıldırım ile iyi bir trend yakalayacakları ligde, hedefleri olan şampiyonluğu yakalamak istediklerini kaydettiler



Anahtar Kelimeler: Etispor hedef büyüttü
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı