Etispor : 0 - Barbarossefaspor : 2

Etispor : 0 - Barbarossefaspor : 2

Etispor, Sanayi stadında yine yenildi.

BALIKESİR Süper Amatör Lig 10`uncu hafta müsabakaları 23 Kasım 2014 Pazar günü oynanan 7 karşılaşma ile tamamlandı.

10`uncu hafta müsabakaları çerçevesinde ligin yeni takımlarından Barbaros Sefaspor`u sanayi sahasında konuk eden takımımız bireysel hatalarımızın ön plana çıktığı karşılaşmanın sonunda sahadan 2-0`lık yenilgiyle ayrılarak hem haftayı puansız kapadı. Hem de evimizde oynadığımız karşılaşmalarda kazanamama geleneğini sürdürdü.

Saha ve hava şartlarının futbol oynamaya müsait olduğu bir ortamda her iki takımın da 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmanın ilk çeyreği genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. dakikalar 33`ü gösterdiğinde de ilk tehlikeli atak takımımızdan geldi. Topla ceza sahası içerisinde bulaşan Yiğitcan`ın çok müsait durumdaki şutu üst direkte patlayınca mutlak golden olduk.

Defansından uzun toplarla çıkıp kontrataklarla gol arayan konuk ekip, istediği gole karşılaşmanın 40`ıncı dakikasında kavuştu. Bu dakikada defansımızın arkasına doğru gelişi güzel ve etkisiz bir şekilde gönderilen topu, Vural ve Feridun anlaşamayarak Salih`e teslim etti. Vural`ın ceza sahası içerisinde topla buluşan Salih`i düşürmesini karşılaşmanın hakemi penaltı ve kırmızı kartla cezalandırınca hem Haşim`in penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düştük. Hem de oyunda 10 kişi kaldık.

İlk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle kapanan karşılaşmanın ikinci yarısında 10 kişi ile mücadele etmemize rağmen oyunda tam dengeyi kurmuş sağlı sollu ataklar geliştirirken, karşılaşma hakeminin gözünden kaçan penaltımızın verilmemesi, Vural`ın yerine kaleye geçen Nihat`ın topu Salih`e teslim ederek skorun 2-0`a gelmesi, ardından Semih`in topu boş kale yerine auta göndermesi ligin 10`uncu haftasını puansız kapamamıza neden olan etkenlerdi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false