ETİ'NİN KADERİNİ AYVALIKGÜCÜ BELİRLEYECEK

ETİ

Genel puan sıralamasında 6.sırada yer alan Etispor, il sıralamasında son sırada yer alınca ligde kalma umutlarını Ayvalıkgücü Belediyespor'un 3.Lig'e çıkmasına bağladı.

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 2.Grup'ta 18 haftalık maraton Ayvalıkgücü Belediyespor'un şampiyonluğu ile tamamlanırken Bigadiç Belediyespor ve Yalova Kadıköyspor ligden düşen takımlar oldular.

AYVALIKGÜCÜ'NÜN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
18 - 20 ve 22 Nisan tarihlerinde Bursa'da oynanacak 3.Lig'e terfi maçlarında Ayvalıkgücü Belediyespor'un rakipleri Tekirdağspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor oldu.

3 takımın kendi arasında puan usulü oynayacağı maçlar sonunda en yüksek puanı toplayan 3.Lig'e çıkacak. Puan eşitliğinde düğümü penaltı atışları çözecek.

AYVALIKGÜCÜ'NÜN 3.LİG BİLETİ ALMASI ETİ'NİN TEK UMUDU
Yaptığı yatırım ve transferlerle Bandırma'nın profesyonel liglerde ikinci takımı olma parolası ile yola çıkan Etispor'da evdeki hesap çarşıya uymadı. Ligin son maçında sahasında konuk ettiği Bigaspor karşısında alınan 3 puan yeterli olmadı. Genel puan sıralamasında 6.sırada yer alan Etispor, il sıralamasında son sırada yer alınca ligde kalma umutlarını Ayvalıkgücü Belediyespor'un 3.Lig'e çıkmasına bağladı.    

Bu durumda Ayvalıkgücü rakiplerine üstünlük sağlayıp 3.Lig biletini alırsa Etispor, yerel lig ikincisi olan BBŞ Belediyespor ile tek maç yapacak. Maçı kazanan gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de, kaybeden Balıkesir Süper Amatör Lig'de mücadele edecek.

Ayvalıkgücü 3.Lig biletini alamazsa Bigadiç Belediyespor'dan sonra ligden düşen ikinci takım maalesef temsilcimiz Etispor olacak. 

Temennimiz Ayvalıkgücü Belediyespor'un rakipleri karşısında üstünlük kurarak 3.Lig'e yükselmesi ardından da hedef ve amacını önümüzdeki yıllarda şehrimizi daha üst liglerde mücadele ederek temsil etmek olarak belirleyen temsilcimiz Etispor'un yerel lig ikincisi BBŞ Belediyespor karşısında kazanması Haber : Ekrem NAYAN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı