Eti spor’a Yeni Sanayi çelmesi

Eti spor’a  Yeni Sanayi çelmesi

Etispor lider olarak çıktığı sahadan, 2 olarak indi.

Süper Amatör lig temsilcimiz Etispor lider olarak girdiği 7. Haftada konuk ettiği Yeni Sanayi karşısında 1-1 lik eşitlik ile 2 puan kaybedince liderlik koltuğunu da Erdekspor’a bıraktı.

STAT: Bandırma Sanayi

HAKEMLER: Oğuzhan Çakır, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Samet Yılmaz

ETİSPOR: 1-Fevzi ÇAKICI ** 21-Taner CINDIK** 19-Enes BAŞKURT*** 18-Yasin DAĞLI** 3-Can YAPA** 17-Aytaş KUVAN** (8-Eyüp ÖZTÜRK**) 5-Hüseyin PALA** 16-Serkan GÖKKUL** (14-Sinan ÖZDEN**) 7-Ercan SEVİM** (2-Burhanettin GÜNDÜZ**) 9-Oğuzhan YILMAZ** 10-Ş.Furkan SAĞLAM**

ANTRENÖR; Tanju YAVUZ

Yeni SANAYİSPOR: 97-Özcan ATAMAN*** 2-Suat AKMAN** 3-Enes ÇAPRAZ*** 4-İsmail POLAT** 5-Mert ALBAYRAK** 6-İsmail ÇAKIR** (14-Gökhan DİLBER**) 7-Ferit ARSLAN** (15-İsmail AÇNKAYA**)  8-Sertan ÇAKIR** 9-Anıl ÇELİK** 10-Oğuzhan AKGÜN*** 11-Mirsad ÇEGEN** (13-Metehan GÜRÖZ**)

ANTRENÖR; Serkan DİNÇER

GOLLER: Dk. 35 Ş. Furkan Sağlam Pent. (Eti) Dk. 44 Oğuzhan Akgün (Y.Sanayi)

Etispor, tanınan Etispor’dan uzak oynu ezen, gol yollarında çogalamayan görüntüsü ile güven vermedi. 35. Dakikada Furkan’dan gelen penaltı golü ile küçük bir sıçrama gözlenen dakikalarda 2. Gol gelmeyince Yeni Sanayi beklenmeyen sürprizi geciktirmedi.

Etispor savunmasının adeta seyrettiği Oğuzhan’ın 44 dakika golü, moralleri yerlere serdi.

İlk 45 dakikası 1-1 sona eren karşılaşmanın 2. Yarısında oyunun en başarılı ismi kuşkusuz Yeni Sanayi kalecisi Özcan’dı.

Özcan, konuk ekibin yorulduğu anlarda oyunu soğutup, yan toplarla takımının hücum gücünü arttırmakla kalmayıp, Eti forvetini çok iyi analiz edip, en az 3 mutlak golü bloke etmesi maçın skoruna etken eden isim oldu.

Etispor böylece 14 puan ile lider girdiği 7 haftada aldığı tek puan ile puanını 15’e taşırken, yakın takipçisi Erdekspor haftayı 3 puan ile kapatınca tek puan farkla ligin yeni lideri oldu.



Anahtar Kelimeler: Sanayi çelmesi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli