ETİ BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDA

ETİ BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDA

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 2.Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz ligin son haftasında saha ve seyircisi önünde Bigaspor'u konuk edecek.

ETİ BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDA

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 2.Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz ligin son haftasında saha ve seyircisi önünde Bigaspor'u konuk edecek.

ETİ'NİN KULAĞI BURHANİYE'DE OLACAK
Etispor'un kazanması yeterli olmayacak. BAL temsilcimiz ligde oynadığı son üç maçta 5 puan kaybederek il sıralamasında Burhaniye Belediyespor'un ardından 4.sıraya gerileyerek küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Pazar günü sahasında konuk edeceği Bigaspor karşısında mutlak kazanmak zorunda olan Etispor'un kulağı da Burhaniye Belediyespor-Yalovaspor karşılaşmasında olacak. Burhaniye Belediyespor karşısında kazanan Yalovaspor ligde kalma yolunda Eti'nin umutlarını arttıracak.

ETİSPOR KAZANIR, BURHANİYE BELEDİYESPOR KAYBEDERSE
Eğer Etispor sahasında konuk edeceği Bigaspor karşısında kazanır, Burhaniye Belediyespor Yalovaspor'a kaybederse temsilcimiz il sıralamasında Burhaniye Belediyespor'un üstüne çıkacağı için ligden düşme tehlikesi nispeten azalacak olup ligde kalma yönünde önemli bir avantaj elde edecek.

Buna göre Etispor il sıralamasında 3., Burhaniye Belediyespor 4.sırada yer alacak olup, 
-Ayvalıkgücü Belediyespor 3.Lig'e çıkarsa Burhaniye Belediyespor Süper Amatör Lig ikincisi takım ile play-out oynayacak.
-Ayvalıkgücü Belediyespor 3.Lig'e çıkamaz ise Burhaniye Belediyespor küme düşecek. Etispor yerel lig ikinci takım ile play out oynayacak.

ETİ, BİGA KARŞISINDA - BURHANİYE, YALOVA KARŞISINDA KAZANIRSA
Buna göre Burhaniye Belediyespor il sıralamasında 3., Etispor 4.sırada yer alacak olup, 
-Ayvalıkgücü Belediyespor 3.Lig'e çıkarsa Etispor Süper Amatör Lig ikincisi takım ile play-out oynayacak.
-Ayvalıkgücü Belediyespor 3.Lig'e çıkamaz ise Etispor küme düşecek. Burhaniye Belediyespor yerel lig ikinci takım ile play out oynayacak.

HAYDİ ETİSPOR
“Etispor hedef ve amacını önümüzdeki yıllarda şehrimizi daha üst liglerde mücadele ederek temsil etmek olarak belirlemiştir. Tesisleri bitti ve hizmete açıldı. Bu yıl tecrübe oldu. İnancımız önümüzdeki sezonlarda daha başarılı olarak üst liglerde yer almayı başaracaktır. Ama önce bu ligde oynamayı başarmalı. Haydi Etispor. “ HABER : EKREM NAYAN



Anahtar Kelimeler: KAZANMAK ZORUNDA
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı