Eti 4 köşe

Eti 4 köşe

Süper lig temsilcimiz Etisipor Burhaniye Belediyespor`u 4-1 yendi.


Etispor : 4 -1 Burhaniye Bld.spor 

Süper Amatör Lig 3. hafta karşılaşmaları çerçevesinde 06 Ekim 2013 Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde Burhaniye Belediyespor`u konuk ettik. Geçtiğimiz hafta Adaspor deplasmanında alınan galibiyetin moraliyle çıktığımız karşılaşmanın sonunda sahadan 4-1 üstünlükle ayrılan takımımız, bu güne kadar oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılarak ligin üçüncü haftasını 7 puan ve averajla 3`üncü sırada tamamladı.

Karşılaşmadan Notlar

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan takımımız dakikalar henüz 1`i gösterirken İbrahim`in konuk takım defansının arkasına derinlemesine gönderdiği topla buluşan Uğur`un, karşı karşıya kaldığı konuk ekip kalecisi Mustafa`nın yanından plase vuruşu ağlarla buluşunca 1-0 öne geçtik.

Birinci dakikada gelen şok golden sonra toparlanan konuk ekibin karşılaşmanın 5`inci dakikasında kullandığı serbest vuruş direğimizde patladı. Direğimizde patlayan serbest vuruşa Yiğitcan`la 20`nci dakikada cevap verdik. Bu dakikada kazandığımız ve İbrahim`in kullandığı serbest vuruş kafalardan sekip en son Yiğitcan`ın kafa vuruşu ile bu sefer konuk ekibin direğinde patladı.

Her iki takımın da gol arayışı içerisinde olduğu İlk yarının sonlarına doğru en tehlikeli atak konuk ekipten geldi. karşılaşmanın 37`nci dakikasında Deniz`in kalecimiz Vural ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunu Vural son anda çelerek topun kornere çıkmasını sağladı.

Bu pozisyondan sonra baskısını daha da arttıran konuk ekip defansımızın da paniklemesinden istifade ederek istediği gole 42`nci dakikada ulaştı. Defansımızın arkasına atılan derinlemesine topla buluşan Deniz, karşı karşıya kaldığı kalecimiz Vural`ın yanından topu ağlarımıza göndererek ilk yarının skorunu belirledi. 1-1

İkinci yarıya rüzgar avantajıyla başlayan takımımız konuk ekip üzerindeki baskısını iyice arttırdı. dakikalar 61`i gösterdiğinde kaleyi ilk yoklayan Semih oldu. Semih`in ceza sahası çizgisi üzerinden vuruşunu Mustafa zorlukla kornere çeldiğinde gol adeta geliyorum demeye başladı.

Karşılaşmanın 65`inci dakikasında Uğur`un sağ taraftan getirdiği topla buluşan Ahmet, topu sol ayağıyla konuk ekip ağlarına göndererek takımımızı 2-1 öne geçiren golü attı.

Golden sonra baskısını daha da arttıran takımımız Semih`in ceza sahasına doğru gönderdiği topla buluşan Sonat, skoru 3-1`e taşıdı.

Skor 3-1 geldikten sonra konuk ekip oyun disiplininden de iyice uzaklaşınca ataklarımız daha da sıklaştı. Oyunun 80`inci dakikasında Uğur`un ara pasıyla buluşan Sonat`ın sert vuruşunu kaleci Mustafa çelince top direkten döndü. Topu takip eden Orhan topu kafayla boş kaleye göndererek maçın skorunu belirleyen golü attı. 4-1



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı