ETİ-BBŞ BELEDİYESPOR TERFİ MAÇI ERTELENDİ

ETİ-BBŞ BELEDİYESPOR TERFİ MAÇI ERTELENDİ

Etispor-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor arasındaki BAL baraj müsabakası ertelendi.

2022-2023 sezonuda Balıkesir'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek takımı belirlemek adına 27 Nisan Çarşamba günü oynanacağı açıklanan Etispor-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor arasındaki BAL baraj müsabakası ertelendi.

TEKİRDAĞSPOR CEZALI FUTBOLCU OYNATTI İDDAASI

22 Nisan 2022 tarihinde TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Tekirdağspor arasında oynanan ve Tekirdağspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan BAL Play-Off mücadelesi sonunda Tekirdağspor'un cezalı futbolcu oynattığı iddası ile TKİ Tavşanlı Linyitspor Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na (AFDK) itirazda bulundu.

AFDK 25.04.2022 tarih ve 62 sayılı toplansında bu itiraz ile ilgili almış olduğu karar neticesinde Tavşanlı Linyitspor - Tekirdağspor müsabakasında ara kararın beklenilmesine, Tekirdağspor Kulübü ve Tekirdağspor futbolcusu Suat Vatansever'in savunmasının alınmasına karar verdi.

AFDK söz konusu toplantıda alınan kararlara istinaden Balıkesir ASKF Başkanlığına gönderdiği resmi yazıda bahse konu olan itiraz sonuçlanıncaya kadar 2022-2023 sezonuda Balıkesir'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil edecek takımı belirlemek adına oynanacak müsabakanın bekletilmesi talebinde bulundu.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR'UN 3.LİG UMUDU

Tekirdağspor'un cezalı oyuncu oynatması ile müsabakanın kendileri lehine 3-0 tescilleneceği umudunu taşıyan TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Tekirdağspor : 0 - Tavşanlı Linyitspor : 3 olarak tescillenecek. Ayvalık ve TKİ Tavşanlı linyitsporumuzu 3.Lig'e çıkması için hem Ayvalık camiası hem de biz hem fikir olduk. TFF kararını bekliyoruz" açıklaması yapıldı.



Anahtar Kelimeler: - BELEDİYESPOR TERFİ ERTELENDİ
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı