Et Mangal`da yeni adres

Et Mangal`da yeni adres

A&B Arif Bey Keyf-i Mangal- Kebap açıldı.




Bandırma`da Cumhuriyet alanında  A&B Arif Bey Keyf-i Mangal-Kebap hizmete girdi.

Cumhuriyet alanı çevresinde himete giren A&B Arif Bey Keyf-i Mangal- Kebap`ın kurdelasını Belediye Başkanı Sedat Pekel eşi Feride Pekel, Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, İlgenel Meclisi üyesi Ahmet Göçmez ile birlikte kesti.

Kalabalık bir davetli topluluğu nezdinde gerçekleşen açılışta konuklara işletmenin spesiel ürünleri yanı sıra ünlü Mangal ürünleri ikram edildi.


İşletme sahibi Arif Yalçın uzun yıllar Erdek ve Bandırma`da böylesine seçkin bir işletmeyi yaşama katma noktasında araştırma yaptığını, Türkiye`de kalitesi kanıtlanmış ünü ``Et Diyarı`` olarak niteratüre geçmiş Göbel coğrafyasında Kırmızı Et`in kullanımının profosyonel anlayışlayapılmadığını bu nedenle A&B Arif Bey Keyf-i Mangal- Kebap`ta farklılığın, ilk günden itibarek farkedilmesi için her türlü  gereksinimi işletme olarak tamamladıklarını söyledi.

Arif Yalçın, Arif Bey Keyf-i Mangal`ın sıra dışı bir anlayış ile Mangal keyfini damak tadına dönüştürerek Bandırmalıların kısa zamanda ne tükettiklerine karşı bilgin kesileceklerine inandığını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı