Eski İlçe başkanı Hüseyin Bahar, tercihini mavi listeye kullandı.

Eski İlçe başkanı Hüseyin Bahar, tercihini mavi listeye kullandı.

31 Mart Mahalli seçimlerin başarılı ilçe başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Bahar, ilçe yönetiminin belirleneceği genel kurul için tercihini Mim. Cemal Adıgüzel'in başkanlığındaki mavi listeye kullandı.

31 Mart Mahalli seçimlerin başarılı ilçe başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Bahar, ilçe yönetiminin belirleneceği genel kurul için tercihini Mim. Cemal Adıgüzel'in başkanlığındaki mavi listeye kullandı.

Hüseyin Bahar, CHP ilçe kongresi için tarafını seçtiğini yazılı bir açıklama ile yaptı.

Hüseyin bahar; "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin Değerli Üyeleri;

Yaklaşan İlçe Kongresi öncesinde uzun zamandır omuz omuza yol yürüdüğümüz ekip arkadaşlarımla birlikte partimizin 14 ve 28 Mayıs'taki seçim sonuçlarından sonra girdiği süreci de göz önünde bulundurarak Bandırma genelinde daha fazla ayrışmanın, bölünmenin ve parçalanmanın engellenmesi adına Bandırma'daki bütün grup ve kişilerle ekip arkadaşlarımla birlikte görüşmeler yaptık.

Bu görüşmelerin temel amacı partimizde sadece bir kişi ve bir tarafın kazanıp diğer bütün kişi ve tarafların kaybedeceği bir kongre yarışının önüne geçebilmekti. Yegane amacımız kongre sürecinden partimizi birlik ve beraberlik içinde, en güçlü şekilde çıkarmaktı.

Parti içi demokrasiyi sonuna kadar savunan bizler; Yaklaşan yerel seçim öncesi siyasette uzlaşmacı ve birleştirici tavrı, toplumsal uzlaşmayı çeşitli sorunların çözümünde kolektif irade refleksini önemsiyoruz. Bu tip bir yaklaşımın toplumu, partiyi bir arada tutabileceğine inanıyor, daha adil politikaların oluşturulabileceğini düşünüyoruz.

Kamuoyunda yaratılan algının aksine, seçilecek yeni yönetimin yaklaşan yerel seçimde partimizin adayı kim olursa olsun amasız ve fakatsız örgütsel yapıyı tüm bileşenleri ve motivasyonu ile ayağa kaldırması gerektiğini düşünüyoruz.

Son tahlilde; 14 ve 28 mayıs seçim sonuçlarını bütün perspektifleriyle iyi analiz eden bizler; herhangi bir siyasi pazarlığın içinde olmadan, koşulsuz olarak; parti içi birlikteliğin  adayı olarak gördüğümüz, parti emekçisi, önceki dönemlerde Bandırma’mıza kazandırılan sayısız eserin ve hizmetin içerisinde yer almış Sayın Mimar Cemal AdıgüzeL’in İlçe Başkan Adaylığı etrafında oluşan MAVİ Listede yer almaya ve ona destek olmaya  karar verdik.

Sayın Mimar Cemal Adıgüzel’in liyakat sahibi bir arkadaşımız olarak, oluşturacağı tarafsız ve kucaklayıcı yönetimle partimizin bayrağını en yukarı seviyeye çıkaracağından hiç bir şüphemiz yoktur. 

Bu noktada önümüzdeki günlerde Mahalle Delege seçimleriyle başlayacak ve İlçe Kongresi ile tamamlanacak bu sürecin hem Bandırma’ya hem de Bandırma Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütüne Altıokun zafer ve aydınlığını getirmesini yürekten diliyoruz. Saygılarımızla…"



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı