Eski Milli Kaleci Hayrettin Bandırmaspor da

Eski Milli Kaleci Hayrettin Bandırmaspor da

Eski Milli Takım ve Galatasaray Kalecisi Hayrettin Demirbaş Bandırmaspro´da

Bir zamanlar Galatasaray ve Milli takımda yaptığı kurtarışlarla milyonları ayağa kaldıran eski kaleci Hayrettin Demirbaş, Bandırmaspor´un yeni teknik patronu Feyyaz Uçar´ın talebi üzerine Bandırmaspor´da kaleci antrenörü olarak görev aldı.

Efsane eldiven Hayrettin Demirbaş bugün çıktığı ilk idmanda Bandırmaspor kalecilerini hırslı bir şekide hazırlarken, gelinen noktada ülkemizde kalecilerin konumu hakkında spor editörümüz Zeyyat Saygın´a açıklamada bulundu.

Gerek görev aldığı süre içinde gerekse bugün antrenör olarak görev aldığı takımlarda işini bir işten öte milli ödev olarak tanımladığını açıklayan Hayrettin Demirbaş "Bugün Feyyaz Hocam istedi Bandırma´ya geldim, Balıkesir zaten memleketim, burada çalışmak bana gurur verir umarım Bandırma´da iyi kaleciler yetiştirmek nasip olur." dedi.

/resimler/2016-11/4/0819576657283.jpg

Futbol´a Ayvalık´ın Küçükköyspor başlayan efsane eldiven daha sonra 14 yaşında iken Altay´ın altyapısına geçmiş ve fiziki ve başarılı oyunu ile kısa sürede otoritelerin dikkatini çekerek sarı kırmızılı Galatasaray´a transfer olarak uzun yıllar Galatasaray forması ile birlikye milli takım formasını giymişti.

Bandırma Manşet ailesi olarak futbol büyüğü Hayrettin Demirbaş´a Bandırmaspor´da başarılar dileriz.

/resimler/2016-11/3/2253294117630.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false