Erkul`dan teşkilat ziyaretleri.

Erkul`dan teşkilat ziyaretleri.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SUSURLUK'U ZİYERETLERE BAŞLADILAR

 

7 Haziran 2015 te yapılacak 25. dönem Milletvekili Genel seçimlerde Balıkesir M H P milletvekili aday adayları Susurluk M H P ilçe teşkilatını ziyaretlere başladı. 24 Şubat2015  günü MHP aday adaylarından Adnan ÇELEBİ ve Fatma SAVRAN ilçemizi ziyaret ettiler teşkilata kendilerinin tanıtımını yaptılar. 25 Şubat 2015 akşamı ise Bandırma eski ilçe başkanı Balıkesir MHP milletvekili aday adayı Karani ERKUL   kalabalık partili gurubu ile Susurluk ilçe teşkilatını nezaket ziyaretinde bulundular.

            Şu konuda hem fikir oldukları Balıkesir de seçilecek olan milletvekili sayısının sekiz olduğunu ve sıralamanın da oy dağılım oranına göre Merkez-Güney Marmara ve Körfez gibi eşitleme yapılarak mutlak eşitliğin belli bir oranlamanın Ankara tarafından yapılması gerektiğini istediklerini belirttiler. Hoş bir sohbet havası içerisinde tanışma ortamı yapıldığı nı Ülke ve Balıkesir için en doğru seçimin yapılacağı konuşuldu.

            Daha sonra Atatürk Düşünce Derneği Başkanı sayın Murat KULA Susurluk M H P ilçe teşkilatını ziyarete gelerek İzmir Ege Üniversitesi Kampusun da şehit edilen Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU'nun taziye ziyaretinde bulunarak camiamıza baş sağlığı dileğinde bulundu. Çeşitli yorumlamaların ardından Balıkesir MHP milletvekili aday adayı Karani ERKUL  ve ekibi iyi temennilerle ayrıldılar.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false