Erkul: Kuran ayetleriyle dalga geçiyorlar

Erkul: Kuran ayetleriyle dalga geçiyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, eski bakan Egemen Bağış`a ait olduğu öne sürülen ses kaydındaki ifadelere tepki gösterdi.

Erkul “Milletin karşısına çıktığı zaman dinden imandan bahsedenler baş başa kaldıkları zaman `Google`den ayet sallıyoruz` diyebiliyorlar. Böylesine şirk içinde olan zihniyetin bu milletin manevi değerlenin içini nasıl boşalttığı ortaya çıkmıştır. Seçim meydanlarında sen imam hatipli olsan iftira hatipliği yapmazdın. Bunları söyleyenler Başbakan tarafından kınanmamıştır bile. Erdoğan İslamofibi`nin bayraktarlığını yapıyor”dedi.

Erkul “İnternette yayınlanan ses kayıtlarında Türkiye Cumhuriyeti’nde bakanlık yapmış olan Egemen Bağış’ın yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim hakkında haddini aşan konuşmalarını  milletçe dinledik. Makara yaptıkları Bakara Suresi’nin 14’üncü ayetinde Yüce Allah şöyle buyuruyor: “Bunlar imam etmiş olanlarla yüz yüze geldiklerinde, iman ettik derler. Şeytanla baş başa kaldıklarında ise söyledikleri şudur: Hiç şüpheniz olmasın biz sizinleyiz. Gerçek olan şu ki biz alay edip duran kişileriz der”. Bu buradan kendisine soruyoruz siz hangi dindensiniz. Her yapılan şeyi montaj olarak görüyorlar.ama konuşmalardan belli ki bunlar gerçekten kendi aralarında makara yapmışlar kendi tabirleriyle. Muhafazakar bir partide bakanlık yapmış bir insanın kendi partisinden azledilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı