Erdoğan´dan Balıkesir´e övgü

Erdoğan´dan Balıkesir´e övgü

?MAŞALLAH BALIKESİR 24 HAZİRAN´DA ŞAHA KALKTI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir´i tüm Türkiye´nin gözü önünde, ?Maşallah Balıkesir 24 Haziran´da şaha kalktı? sözleriyle övdü.  AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, ?Cumhurbaşkanımızın övgü dolu sözleri bizleri gururlandırdı. Bu başarının mimarı gece gündüz demeden çalışan, liderine ve zafere inanan AK kadrolarımızdır? dedi.

 ?MAŞALLAH BALIKESİR 24 HAZİRAN´DA ŞAHA KALKTI?

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi´ne, Balıkesir´in 24 Haziran seçimlerindeki başarısı damga vurdu. Büyükşehir Belediye Başkanının görevden alınması ve 4 milletvekilinin yeniden aday gösterilmemesi gibi sancılı bir süreçte erken seçimlere hazırlanmak zorunda kalan AK Parti Balıkesir Teşkilatı´nın gece gündüz demeden çalışarak 5 milletvekili çıkartması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın dikkatinden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrede yaptığı konuşmada 81 il içinde sadece Balıkesir´i işaret ederek, başarısını örnek gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Maşallah Balıkesir 24 Haziran´da şaha kalktı? sözleriyle, ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, gece gündüz demeden çalışan teşkilatın başarısını tescillemiş oldu.

?BAŞARININ SIRRI BİRLİK VE BERABERLİK? 

Güçlü Türkiye´nin liderinin Balıkesir ile ilgili görüşlerinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Demiraslan, ?Milletvekili adaylarımız, Belediye Başkanlarımız, Mahalle ve Sandık Başkanlarımız, fedakâr kadınlarımız, AK kadrolar, gençlerimiz bu başarının gerçek mimarlarıdır.? diye konuştu. Balıkesir´in seçim sürecinde tek vücut olduğunu ve başarının sırrının birlik, beraberlikten geldiğine dikkat çeken Başkan Demiraslan, ?Cumhurbaşkanımız kongrelerle birlikte seçim yerel seçim startını verdi. Amacımız Balıkesir´de yakalanan bu başarıyı arttırmak. 20 İlçe, 20 Belediye, güçlü Büyükşehir, gelişen Balıkesir hedefiyle çıktığımız bu kutlu yolda Cumhurbaşkanımıza en güzel hediyeyi vermek istiyoruz. Balıkesir için daha yapacak çok işimiz var? dedi.



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Erdoğan övgü
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli