ERDEK’TE ULAŞIM EZİYETİ

ERDEK’TE ULAŞIM EZİYETİ

Erdek’te Paşalimanı, Avşa ve Marmara’ya gidecek yolcuların iskeleden oto terminale gidişleri ve gelişleri eziyete dönüyor.

Yurdumuzda yaz turizmin öncü ilçelerinden Erdek’te Paşalimanı, Avşa ve Marmara’ya gidecek yolcuların iskeleden oto terminale gidişleri ve gelişleri eziyete dönüyor. 

Hükümet Caddesi iskele ile terminal arası mesafenin yaklaşık 700 metre olduğunu belirten yolcular, ellerinde çanta ve bavullar, kucaklarında çocukları ile iskeleden oto terminale oradan da iskeleye ulaşımın çok zor olduğunu söylüyorlar. Yürümenin zor olduğu anlarda 700 metrelik mesafeye taksi ile gitmek mecburiyetinde kaldıklarını belirtenler, gemi saatinde bir halk otobüsünün iskele civarında park etmesi halinde özellikle gece saatlerinde ulaşımın kolaylaşacağını söylüyorlar. 

HABERİN İÇİNDEN: İşte konuyu en güzel anlatan fotoğraf Akşam saatlerinde saat 19.00 sıralarında gelen gemiden çıkan ve Hükümet Caddesi’nden oto terminale gidecek olan bir ailenin durumu.

Cadde zaten otomobil, kamyon ve TIR trafiğinden sıkıntıda 

Gemiden inenler dar kaldırımlardan güçlükle yürümeye çalışıyorlar. 

Özellikle gemi saatlerinde zaten 2 defa var uygun bir yerde Bandırma’ya gidecek olan bir halk otobüsünün bekleme yapması uygun olur. Erdem ÖZCAN



ışık aktaş
22.10.2023 00:38:30
Oraya zaten hastane yapılması hataydı,park yeri yok,gemiye giren ,çıkan arabalarada

Yaşar
22.10.2023 01:27:42
Evet vatandaşlara çok güzel bir hizmet olur Bandırma deniz Limanı ve ördek Denizli manavında Erdek minibüslerinin yolcuyu en yakın olacağı yerde gemi saatlerinde beklemesinde çok güzel bir hizmet olacağını görüyorum önce benim vatandaşım halk İnsanlarda yağmurda karda sefalet içinde bırakmaya gerek yok derhal çözümü teddili alınması şart bu konuda belediye başkanlarının bir an önce bu pozitif ve halka hizmet anlayışını gerçekleştirmesini saygı hürmetle bilgilerine sunulur.

R.Metin Savaş
22.10.2023 09:43:03
Limanın bu hali ile turistik ve yerel aktiviteler için kullanılması Ticari an lamdaki tüm taşımaclığın Edincik körfezindeki Bandırma yolu kıyısındaki bakir alan önüne yapılacak dolgu alana kaldırılmasını öneririm.Yanlış anlaşılmasın o civarda ben veya yakınlarımın arazisi yoktur.

ugur gorgu
23.10.2023 13:51:23
İskeledeki Otopark kısmını araçlara iptal edin. Munibislere ring yapması için tahsis edin. Araclarada taksi durağında ki otoparka belediye ucretsiz açsın. Problem çözülür.

Gül Özcan
27.10.2023 00:20:01
Bu sadece Erdekte değil aynı sıkıntı Tekirdağ feribotundanninincede var garaja gitmeknicin taksiye binmen şart yada evine gitmek için taksi şart...ayrıca yol ücretleri çok fazla Tekirdağ Avsa adasi 300 lira..Tekirdağ marmara roro 160 lira Tekirdağ Avsa 300 lira hiç kontrol yok ...

Hayrullah Kurnaz
27.10.2023 18:47:23
Belediyenin oraya garaja giden insanlarımız için gemi geliş ve gidiş saatlerinde düzenli olarak bir araç koyması gerekiyor

Anahtar Kelimeler: ERDEK’ ULAŞIM EZİYETİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı