Erdek`te, spor anıları

Erdek`te, spor anıları

Ünlü tur operatörü Sinan Vardar'a gençlik yıllarında forma giydiği Erdek`te, Erdekspor Bayrağı verildi.

Erdekspor- Somaspor karşılaşması için Erdek’e gelen ünlü tur operatörü Sinan Vardar, kente geldiğinde aradığı iki kadim dostu Emin Can ile Mustafa Kulalı eski günleri yad ettiler.

Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanı, Emin Can ile Eski Fenerbahçeliler Başkanı Mustafa Kulalı, Eski Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve bugün Başkanlığını üstlendiği Somaspor’un renklerinin de siyah beyaz olduğu turizm ve spor adamı Sinan Vardar, uzun yılları sonra babaanne diyarı Erdek’te hasret giderdi.

Sahildeki yürüyüşün ardından mola verilen çay bahçelerinde devam eden sohbette, Babasının kendisini Beşiktaş’tan alarak, Erdek’e ve Erdek Gençlikspor’a nasıl getirdiğini anlatan Sinan Vardar’a aynı zamanda Erdek Turizm vakfı başkan vekili ve Erdekspor divan kurulu üyesi Emin Can anı hatırası olarak kendisine Erdekspor’un bayrağını armağan etti.

Sinan Vardar, Yıldırım Demirören ile birlikte görev yaptığı sürede altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyeliğinde bulunduğunu, o nedenle sporda gençlere büyük önem verdiğini Erdekspor’a da her zaman katkı vermeye hazır olduğunu söyledi.

 

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli