Erdek'te sezon beklentisi yüksek

Erdek

Gül Plaj işletmecisi İlhan: “Erdek’te turizm sezonundan umutluyum”

Erdek’teki Gül Plaj’ın işletmeciliğini alan, İYİ Parti Erdek Belediye Meclisi Üyesi, mali müşavir İbrahim İlhan, yeni turizm sezonundan umutlu olduğunu belirtti.

Erdek’in “Çuğra” bölgesindeki Gül Plajı, Türkiye’nin turizm belgesi alan ilk oteli olduğuna dikkati çeken İlhan, şunları söyledi:

“Turizmcilik sektörüne yabancı değilim. Daha önceki dönemlerde Belgin Motel’i 12-13 yıl işletmiştim. Son dönemde yine butik Mavi İnci Park Oteli’ni işlettim. Şimdi de, uzun yıllar Birgül Gül ve oğlu Kemal Gül’ün işlettiği Gül Plajı işletmek üzere aldım. Burası 60 yıllık, birçok kişinin anıları bulunan nostaljik bir otel. 2’li, 3’lü yataklı 43 odası var. Covid-19 ve ‘deniz salyası’ denilen müsilaja rağmen ilçemizdeki tüm turizmciler gibi ben de yaz sezonundan umutluyum. Turizmciler olarak hepimiz heyecanlıyız. Vatandaşlarımız ise Covid-19 nedeniyle iki yıldır evlerinde kapalı kalmanın gerginliği içindeler. Bu nedenle turizm sezonundan beklentimizi karşılayacağımızı düşünüyorum.”

Erdek Belediye Meclis üyesi İbrahim İlhan, sürmekte olan Erdek’in altyapı çalışmaları ve Erdek Belediyesi’nin, balıkçı barınağına, teknelerin su-elektrik almalarını sağlamak üzere kurulan 25 adet “istasyon” sistemiyle ilgili bilgiler de verdi.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek' sezon beklentisi yüksek
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı