Erdek’te hazırlanan yardımlar İzmir’e ulaştı.

Erdek’te hazırlanan yardımlar İzmir’e ulaştı.

Bir kamyon dolusu ihtiyaç malzemesi İzmir, Bayraklı’da koordinasyon merkezine teslim edildi.

Erdek’te Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe başkanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan depremzedelere yardım kamyonu İzmir, Bayraklı’da deprem koordinasyon merkezine teslimatı gerçekleştirdi.

ERDEK YARDIM KAMYONUNDA YOK, YOK…

Erdek’te ADD ve CHP tarafından hazırlanan yardım kamyonunda kelimenin tanımı ile nerede ise yok, yok. İzmir, Bayraklı koordinasyon merkezinden alınan ihtiyaç listesi anlamında hazırlanan Erdek kolilerinde öncelikle çocuklara yönelik ihtiyaç malzemeleri yer aldı.

Çocuk kıyafeti, Oyuncak, Kırtasiye, Bebek bezi, Biberon, Emzik, Mama, Diş fırçası, Şampuan, Çocuk botu, terlik, el ve banyo havluları, her türlü temizlik malzemesi, bisküviler, Depremde 65 saat sonra kurtarılan Elif, 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebek için özel koli’nin yanı sıra Bebe aspirini, çocuk şurupları, ateş düşürücü, ağrı kesici ilaçlar, Büyükler için iç çamaşırı, Şal, seccade, tırnak makası, cımbız, kadın hijyen malzemeleri, battaniye, yorgan, yastık, çorap, kolonya, traş bıçağı, hasta bezleri, yün battaniye, nevresimler, yastık kılıfları, ıslak mendil bulunuyordu.

Erdek ADD ve CHP yardım gurubu hazırlanan bir kamyon ihtiyaç malzemesinin tamamının ambalajı açılmamış yeni olmasına özen gösterdi. İzmir, Bayraklı’da yapılan teslimatta ise Erdek yardım kamyonu tek tek kayıt tutularak teslim alındı ve teslim tutanağının bir kopyası imza mukabilinde Erdek’ten gelen ekibe teslim edildi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı