Erdek`te eski bir Ban Ban`lı

Erdek`te eski bir Ban Ban`lı

80/83 dönem Bandırmaspor'lu K. Ethem, Erdek'te tatilini geçiriyor





1980-1983 yılları arasında Bandırmaspor formasını giyen Ethem Ayanca(K. Hasan), yaz tatilini Erdek'te geçiriyor.

1961 doğumlu olup, Bandırmaspor'a İstanbul Taçspor'dan gelen Ethem, şunları söyledi:

Galatasaray'ın genç takımından, Taçspor'a geldim. Daha sonra profesyonelliğe ilk kez Bandırmaspor'da adım attım. Bandırmaspor orta alanında yer aldığım üç yıl içinde, Galip Türkkan, Seracettin Kırklar, Muhittin Kapçak ve Erkan Velioğlu gibi hocalarla çalıştım. Bordo-beyazlı takımda ve Bandırma'da çok güzel günlerim geçti. Bugün de Bandırmaspor'u yakından izliyorum.”

Ethem Ayanca, o yıllarda birlikte forma giydikleri Evrens Tarhan, Muzaffer Gür, B. Ethem, K. Kasan, Vahdet, Ahmet Uludağ, Vural Kaya, Cem Cangül, kaleci Hüseyin Çeri ve Bülent olmak üzere birbirleriyle çok iyi anlaşan bir kadroya sahip bulunmalarının, başarıyı getirdiğine dikkati çekti.

Ethem Ayanca, kendi dönemlerindeki futbol ile günümüz futbolunu kıyaslarken, Bizim dönemimizde bireysel yetenekler öne çıkıyordu. Bugün ise futbol, tam anlamıyla bilimsel ve endüstriyel bir sektör durumuna geldi” dedi.




ünal yamaner
6.07.2012 23:23:57
ethemcim seninle görüşmeyi çok isterim.bandırmaya gelirsen şehir kulübündeyim.maşallah seni çok iyi gördüm sadece biraz saçların seyrelmiş.görüşmek ümidiyle selamlar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli