Erdek'te 19 Mayıs kutlaması

Erdek

4 Günlük sokağa çıkma kısıtlaması, 19 Mayıs kutlamalarının öne alınmasına neden oldu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılı  kutlamaları, Covıd-19 Pandemi sürecinde bilim kurulu tarafından alınan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kalması nedeni ile Erdek'te etkinlikler öne alındı.

15 Mayıs Cuma bugün saat.13.00 te Cumhuriyet alanında bir araya gelen CHP ilçe örgütü sosyal mesafe aralığı kuralına uyarak anıta çelenk sunumu ve saygı duruşunda bulunuldu.

Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Yapakçı, İbrahim Beyoğlu, Canan Kırdar, Burhan Karışık, Nimet Kalafat, CHP Kadın kolları Başkanı Gaye Özdiker, Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs, Sahil Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar derneği Başkanı Semra Baycan'ın hazır bulunduğu törende Anıt'a çelen'i CHP İlçe Başkanı Hale Tuna yaptı. 

Tuna, Ulusal mevcudiyetin vazgeçilmez unsuru 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının Covıd-19 Pandemi mücadelesinde alınan sokağa çıkma kısıtlaması içinde kalması, 15 Mayıs'ta ve belli oranda bir katılımla kutlanmak durumunda kaldıklarını, özlem ve beklentilerinin bu günlerin aşılması sonrasında yeniden coşku ile kutlanması olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: Erdek' Mayıs kutlaması
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false