Erdek´te Motor Shoow

Erdek´te Motor Shoow

Bölgenin Motor kulüpleri Erdek´te buluştu.

 Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu "MKSF" ve aynı zamanda, Balıkesir 10 Riders Başkanı Özgür Candar Erdek´te idi.

İstanbul TR Endro Motor gurubu, Balıkesir 10 Riders Motor Kulübü, Gönen motosiklet kulübü ve Bandırma Ay yıldız ve Ata Riders motosiklet kulübü üyelerini Erdek Riders Motor kulübüne konuk oldu.

Erdek´te tatil yapan TR Enduro üyelerini ziyaret amacı ile hazırlanan programda Erdek´e gelmesi kararlaştırılan Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu "MKSF" Genel Başkanı Özgür Candar, beraberindeki Balıkesir 10 Riders Motor gurubu ile birlikte Düzler´de karşılandı.

Yaklaşık 60 Motorcu Genel Başkan Özgür Candar´ın önderliğinde Erdek´e gelerek Nehir Çay bahçesinde bölge Motor Kulüpleri yönetim çevreleri ve üzyeleri ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Havanında günlük güneşlik olmasını fırsat bilen Motor gurubu Erdek´ten hareket ederek günü birlik Kapıdağ turu gerçekleştirdi.

Motor dünyasının ulusal genel başkanı Özgür Candar, Erdek´in kendine özgü coğrafyası ile motor tutkunlarının hayranlık duyduğu nadir kentlerden birisi olduğunu, Türkiye ulusal Motor kulüpleri olarak geğişik tarihlerde, değişik kentlerde düzenledikleri "Motor festivali" ni Erdek´te de düzenlemek amacı ile ön bir etüd yaptıklarını, bu etkinliklerine yaklaşık 3 bin motor 4-5 bin motor tutkununun katılması ön görülerek Erdek ve Kapıdağ´da bu kapasiteyi ağırlayabilecek konaklama alanı araştırması yapacaklarını kaydetti.

Erdek Riders Motor Kulübünden yapılan açıklamada ise "İnşallah ileri ki yıllarda ilçemizde tüm motor seven kardeşlerimizin katılacağı bir Motosiklet festivali düzenlemeyi düşünüyoruz.  Erdek´te yapılacak motor festival tüm halkımız adına ve Erdek´i tanıtma adına süper olacaktır.  Bu konuda Başkanımızın ve kardeş ilçelerin yardımının olacağından hiç şüphemiz yok. Erdek Motosiklet Kulübü olarak, Genel Başkanımızın, iki teker sevdalılarının ve özgürlüğün her zaman yanındayız." dendi.

Erdek Riders Motor kulübü "E.M.K. Her Yerde" Sloganıyla sürüşlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini 07 Ekim 2018 Pazar günü ise günü birlik Asos Behramkale sürüşlerine tüm çevre motor kulübü dostlarını beklediklerini açıkladılar.

/resimler/2018-10/6/2115175426668.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Motor Shoow
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false