Erdek´te Kurban Bayramı

Erdek´te Kurban Bayramı

Belediye, CHP ve Zeytin Kooperatifinde kutlama ziyaretleri yapıldı.

Erdek Belediyesi´nde bayramlaşma, Kurban Bayramı´nın ikinci günü yapıldı.

Saat 12.00-13.00 arasındaki bayramlaşmaya belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, CHP´nin önceki dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma sırasında Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, verdiği bayram harçlıklarıyla çocukları sevindirirken, bayramların birlik ve beraberlikleri pekiştirdiğine dikkati çekti. Yapakçı, ?Keşke dini bayramlarımıza gösterilen özen, ulusal bayramlarımız için de gerçekleşse? dedi.

       Erdek CHP´de bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe başkanlığında da bayramlaşma Kurban Bayramı´nın ikinci günü, saat 13.00-14.00 arasında gerçekleşti. Bayramlaşmaya parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, bayramların, birlik ve beraberliği simgeleyen çok önemli günler olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

?Ancak son yıllarda bayramlarımız, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle bayramlıktan çıktı. Vatandaşlarımız artık bayramlarını huzur ve mutluluk içinde kutlayamaz duruma geldi. Artık eski bayram sevinçlerimiz kalmadı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen sosyal demokrat bir parti olarak vatandaşlarımızı kucaklamayı sürdüreceğiz. Ülkemizin bu zor dönemi aşacağı konusunda umutlarımızı koruyoruz.?

/resimler/2019-8/12/1725427712674.jpg

 

       Kooperatif´te bayramlaşma

Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin tarım Satış Kooperatifi´ndeki bayramlaşma ilgi gördü.

Kooperatif üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ile vatandaşların katıldığı bayramlaşmada Kooperatif Başkanı Abdullah Şenol ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Bayramlaşmaya katılanlara etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2019-8/12/1727054901834.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Kurban Bayramı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli