Erdek´te AK-Operasyon

Erdek´te AK-Operasyon

AK Parti İlçe Teşkilatının İstifası alındı.

 

Erdek AK parti ilçe Başkanlığında şok etkisi yapan karar akşam saatlerinde geldi.

Siyasi tercihlerin her zaman yaptığı gibi zorunlu istifa tasarrufu tatil olan Cumartesi günü akşam saatleri istendi.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tasarrufu olan zorunlu istifa fax ile AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer ORKAN iletildi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer ORKAN, Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´i  Balıkesir il Başkanlığına çağırarak Ankara´nın talebini bildirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer ORKAN, İstifaların  Pazartesi günü mesai saati ile birlikte Ankara´da parti genel merkezi Teşkilat Başkanlığının önünde olması gerektiğini bildirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer ORKAN, Başta AKP ilçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ve yönetim kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve yönetim kurulu üyelerinin istifaları tamamlanarak bu gece il başkanlığına teslim edilmesini istedi.

Erdek AKP deki beklenmedik gelişmelerin ayrıntıları hakkında AKP Balıkesir İl Başkanlığının Pazartesi günü açıklama yapması beklenirken, Bir program gereği Bandırma´da bulunan Milletvekili Sema Kırcı, Erdek ilçe teşkilatının görevden alınmasının genel merkez tasarrufu olduğunu olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Operasyon
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı