Erdekspor`da hedef belli

Erdekspor`da hedef belli

Bal ligi temsilcimiz Erdekspor devre arası çalışmalarını noktalayıp Uşak deplasmanında beraberlikle başladığı 2.devre`den beklentileri çok

Sahil Efsanesi Erdekspor devre arası çalışmalarını noktalayıp çıktığı Uşak deplasmanından tek puanla döndü.

Erdekspor teknik patronu Yücer, beklentilerinin 3 puan olduğunu, bunu 2 puan kayıp olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Ligin ilk devresi sonu itibariyle Emin, Hurşit, Serhat, Çağlayan ve Osman ile yollarını ayıran kırmızı beyazlı ekip Eski Bandırmasporlu futbolculardan Feyzullah ve Ekrem ile birlikte Ankara Adliyespor`dan stoper Onur Kaya`yı renklerine bağladı.

Erdekspor, 44 Malatyaspor`dan orta alan oyuncusu Erdoğan Oluk, Fendikli sol ön oyuncu Mehmet Yılmaz ile prensipte anlaştı bu iki oyuncu yarın takıma katılarak çalışmalara başlayacak.

2. Devre`ye Uşak beraberliği ile başlayı, pazar günü rakibi Kütahya Özel idarespor`un ligden çekilmiş olması nedeni ile haftayı 3 puan ve bay olarak geçirecek olan Erdekspor, anlaşma sağlarsa özel bir karşılaşma ile pazarı değerlendirmek istiyor.

Kırmızı beyazlı ekip, Kral`ın çiftliği, Erdek Land özel çim antrenman sahası ile Erdekspor sahası arasındaki çalışmalarını sürdürürken Uşak deplasmanında küçük bir rahatsızlık geçiren Mehmet Çiloğlan çalışmaları saha kenarından izledi.

Çiloğlu, devam eden tedavi sürecinin 2 Mart`ta Balıkesir Belediyespor ile oynanacak karşılaşmaya kadar iyileşeceğini kaydetti.

Erdekspor`un gol ayağo Oğuzhan ise Uşak deplasmanında kaydettiği penaltı golü ile grup`ta gol sayısını 11 !e taşıdı.

Golcü Oğuzhan Türkmen, Erdekspor`da takım içi uyumun, 2. devrede oyun alanına daha fazla yansıyarak hem şampiyonluk hemde gol krallığını birlikte yaşamak istediklerini söyledi.



  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli