Erdekspor`a Kıraça`dan motivasyon yemeği

Erdekspor`a Kıraça`dan motivasyon yemeği

Pazar günü oynanacak Narlıdere deplasmanı için İzmir`e hareket edecek Erdekspor`a esnaftan destek gelmeye başladı.


ERDEKSPOR KIRAÇE de ENERJİ DEPOLADI. paylaşan: zeki-karadeniz

Pazar günü İzmir`de, Narlıdere Belediyespor ile yapacağı karşılaşma için yarın sabah yola çıkacak olan Erdekspor`a, esnaftan destek geldi.

Tatil cenneti Erdek`in otantik mekanlarından Kıraça Balık restorant işletmecisi Engin Şayan kımızı beyazlı ekibi bugün öğle yemeğine alarak nefiz bir ziyafet çekti.

Takım kadrosunun tümü ile birlikte teknik ekibinde hazır bulunduğu Kıraça ziyafetinde Sahil efsanesine işletmenin spesiel ürünleri ikram edildi.

Çorbasından salatasına, soğuklardan Balık ızgarasına, kalamardan meyva suyuna, Tatlısından, meyvasına kuş sütünün eksik olduğu masada yazdan kalma bir havanın keyfiyle yenilen yemekte kırmızı beyazlı ekibin motivasyonu yüksekti.

Kıraça Balık lokantası işletmecisi Engin Şayan, kapıda karşıladığı Erdekspor`a izzeti ikramda kusur etmezken, Erdek`in havasını teneffüz eden herkesin kendi olanakları çerçevesinde takımına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Engin Şayan,``Bir takım yaşanılan kentin onurudur, yendiğinde seviniriz, yenildiğinde üzülür, ortak kaygımız arma olursa başarı kendiliğinden gelir.`` diyerek Erdek`te faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara da yol gösterdi.



kardeşlerini seven gerçek erdek sporlu
18.10.2014 00:27:19
bu takıma inanıyorum bu çocuklara inanıyorum bu takım çok başarılı olucak..erdek sporun bu oyuncu topluluğu karakter ve onurlu oyuncular türbünlere gidem onlara destek olalım onlar bizler kadar erdekliler çünki erdek için kırmızı beyazımızı terletiyolar şampiyon erdek spor

  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı