Erdekspor, kamptan döndü.

Erdekspor, kamptan döndü.

Sahil Efsanesi, Kartepe kampındaki hazırlık maçlarını Erdek`te sürdürecek.

Bal ligi temsilcimiz Erdekspor Kartepe kampından döndü. Kamp sonu izne ayrılan teknik ekip ve futbolcular 6 Eylül Cuma günü Erdek`e dönerek öple sonrası antremanında hazır bulunacaklar.

KAMP ADRESİ DEĞİŞTİ

Erdekspor, Erdekteki çalışmaları esnasında konakladığı Günbatımı otel`deki konaklamasını sonlandırdı.

Erdekspor izin dönüşü Öğretmen evi önünde bulunan Yosun otel`de kampa girerek ve tüm sezon boyunca burada konaklayacak.

İşletmenin diğer sosyal olanaklarından da yararlanacak olan kırmızı beyazlı ekip hafta sonu Erdek`te Gönen Belediyespor ile özel bir karşılaşma yapacak.

Sahil efsanesinin sezon hazırlıkları ve hazırlık karşılaşmaları bunlarla sınırlı kalmayacak. Erdekspor Gönen`in ardından Bandırmaspor ve Bal takımı Çanspor`lada birer müsabaka oynayacak.

YENİ TRİBÜNLER HAZIR

Bu arada sezonun sona ermesi ile birlikte bakım ve onarıma alınan Erdek stadında son rütuşlar yapılıyor. Genel bakım ve onarımdan sonra çim takviyesi yapılan statta yeni tribünlerin montajıda tamamlandı.

Paslanmazdan yapılan yeni 300 kişilik tribün`ün koltuk montajları sürüyor.

ERDEKSPOR`DAN ŞAMPİYONLUK GECESİ

Erdekspor, Süper Amatör lig`de şampiyon olarak, Bal ligine terfi etmesi, kentte yaz sezonu başı nedeni ile kutlanamamıştı. Yönetim kurulu bu noktadaki hassasiyeti göz ardı etmeyerek Şampiyonluk balosunun tarihini 18 Eylül olarak belirledi.

Aynı zamanda Erdek`in kurtuluş bayramının kutlanacağı Sahil Efsanesi şampiyonluk balosu 18 Eylül gecesi Ağrigento otelde gerçekleşecek.





  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false