Erdekspor genel kurula gidiyor

Erdekspor genel kurula gidiyor

Bal temsilcimiz Erdeksror, başarılı bir sezon sonu olağan genel kurula giderek yeni dönem yönetimini seçecek

Bölgesel Amatör lig (BAL) da bu sezon Şampiyonluk mücadelesi veren Erdekspor sadece Soma ve Manisa`ya iki karşılaşmasında da puanların tümünü verdi.

Şampiyonluk yarışında bir çok güçlü rakibini deplasmanda devirmeti başaran kırmızı beyazlı ekip sezon sonunda topladığı puanlar kendisini Şampiyon yapmadı.

Erdekspor`da etkili bir sezon yaşayan sadece teknik kadro değildi. Metin Tırık Başkanlığındaki yönetim kurulu da Sahil Efsanesini 3. lige taşıyacak performansı yakalama noktasında büyük çaba sarf etti.

Erdek 30 Mart mahalli seçimleri ile yaşadığı değişimi şimdi kırmızı beyazlı sahil efsanesinde yaşayarak yeni sezon için yeni bir oluşum gerçekleştimeyi planlıyor.

Başkan Metin Tırık kendi adına yaptığı açıklamada ``Bu bir bayrak yarışıdır, ben ve arkadaşlarım Erdekpor`un bir üst lig heyecanını hep yüksek tuttuk, sonuçta bu bir spor bazen şanssızlıklar, bazen gözden kaçan eksiklikler Erdeksporumuzu arzu ettiğimiz hedefine ulaşmasını engelledi. Ben görev sürem içinde benden desteklerini esirgemeyen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik kadroya, futbolcularıma ve yardımcı hizmetlerde takımımıza katkısı bulunan tüm Erdekspor`a gönül vermiş taraftarlarımıza sonuz teşekkür ediyorum.``

 ``Erdekspor bizim yüreğimizin ritmidir. Erdekspor`dan vazgeçmemiz mümkün değildir, görevler geçici hizmetler kalıcıdır, umarım bizden sonra görevi devralacak arkadaşlarım sahil efsanesini daha üst noktalara taşıyacaktır.`` dedi.




  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı