Erdekspor, centilmenlik bekliyor

Erdekspor, centilmenlik bekliyor

Erdekspor antrenörü Yüksel Öksüz: Edremit Belediyespor maçının fair-play'e uygun geçeceğine inanıyoruz”



Erdekspor antrenörü Yüksel Öksüz:
Edremit Belediyespor maçının fair-play'e uygun geçeceğine inanıyoruz”




Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Erdekspor, pazar günü deplasmanda Edremit Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yeni antrenörleri Yüksel Öksüz'ün gözetiminde sürdürüyor. Takımına güvendiğini vurgulayan Öksüz, şu değerlendirmede bulundu:

Biz, Edremit'e, rakibimizden iki puan önde ve lider olarak gideceğiz. Bu nedenle rakibimiz, bizden daha gergin olacaktır. Hedefimiz, her maçımızda olduğu gibi yine iyi futbol oynayıp, maçı kazanmaya çalışmaktır. Maçın, fair-play çizgisinde geçmesi en büyük dileğimdir.”

Oyuncularının, Edremit Belediyespor maçının öneminin bilincinde bulunduklarına dikkati çeken kırmızı-beyazlı takımın antrenörü Yüksel Öksüz, Bu maçı izlemeye gidecek vefakâr taraftarlarımızın da takımımıza centilmence destek vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.







tribün
6.03.2013 21:58:29
İlk önce centinmenliği erdekspor bozdu, şimdi fair-play deniliyor. Ben yapılan bütün olaylara karşıyım, ne erdekspor yapsın nede edremitspor, nede diğer takımlar yapsın. geçen hafta gördük, zeytinli bel.spor oyuncuları ve taraftarları istenmeyen olaylara sebeb oldular, şimdi cezalarını çekecekler, ligden atıldı zeytinli bel.spor. bence balıkesir askf yönetimi az bile ceza verdiler...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı