Erdek`li üç balıkçıdan birinin cesedi bulundu.

Erdek`li üç balıkçıdan birinin cesedi bulundu.

Selçuk Eğritepe`nin cesedi kayboluşunun 9 günü sonunda Edincik Başak villaları plajında bulundu.




Selçuk Eğritepe`nin cesedi kayboluşunun 9 günü sonunda Edincik Başak villaları plajında bulundu.

Erdek Körfezi'nde, 2 Mart 2013 gecesi batan teknede bulunan üç balıkçıdan birinin cesedine ulaşıldı. Edincik sahilinde, Başak siteleri, Felekdeğirmeni” mevkiinde kıyıya vurmuş durumda bulunan cesedin, 26 yaşındaki Selçuk Eğritepe'ye ait olduğu belirlendi.



Kaybolan balıkçılardan Selçuk Eğritepe ye ait olduğu anlaşılan cesedi Erdek`li balıkçılar buldu. Sabah saatlerinde, Edincik Başak sitesi sahilinde balık avlarken gördükleri cesedin kaybolan balıkçılara ait olabileceğini düşünen balıkçılar olayı Jandarma ya bildirmesi üzerine Erdek sahil güvenlik ekipleri ile Bandırma Jandarma komutanlığına bağlı ekipler bu bölgeye hareket etti.

Jandarma olay yeri inceleme ve Bandırma savcılığının müdahalesi ardından denizden çıkartılarak ceset torbasına alınan Selçuk Eğritepe`nin cesedi Edincik Belediyesinden gönderilen cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Bursa Adli tıp kurumuna gönderildi.

Bu arada, batan teknede kaybolan üç balıkçıdan birinin cesedine ulaşıldığı haberi, Erdeklileri heyecanlandırdı. Limanda toplanan Erdekliler ve balıkçıların yakınları, sahil güvenliğe ait olarak limana yanaşan her araca merak içinde yaklaştılar. Ancak, sahil güvenliğe ait bir aracın komutanı, Erdeklilere, Bir balıkçı kardeşimizin cesedine ulaştık. Kimliği henüz belirlenmedi. Cesedin bulunduğu bölge, Bandırma sınırları içinde yer aldığından, balıkçı kardeşimiz Erdek'e değil, Bandırma'ya götürülecek” deyince limanda toplanan kalabalık dağıldı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli