Erdekli öğrencilerden 4 engelli arabası

Erdekli öğrencilerden 4 engelli arabası

Arabaları Kaymakam İsmail Kaygısız teslim aldı.




_________________________________/  Önder BALIKÇI

E
rdek
Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, Mavi Kapak Toplama Kampanyası” ile alınmasını sağladıkları 4 engelli arabasını, İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız'a teslim ettiler.

Kaymakam Kaygısız, 4 engelli arabasını, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Sekreteri Sabri Keçeci ile birlikte Okul Müdürü Orhan Elik ve öğrencilerden teslim aldıktan sonra yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

İhtiyaçlarımız sınırsız, dünyamız ise sınırlıdır. Bu kampanyaya katılarak hem doğaya saygılarını gösterip, hem de geri dönüşümün kapısını açarak, engelli vatandaşlarımıza dört araba armağan etmeniz nedeniyle sizleri yürekten kutluyorum. Bugün, Türkiye'nin yüzde 12'si, özürlü sınıfında yer almaktadır. Bu gerçekten yüksek bir orandır. Engellileri pek dışarıda göremezsiniz. Çünkü, dışarıda yaşamaları için gerekli koşullar yıllardır ihmal edilmiştir. Neyse ki, son yıllarda, birçok belediyenin, engellilerin de sosyal yaşama katılmalarını sağlayacak yeni düzenlemeler yapmaya başlamaları sevindiricidir. Sizleri, bu kampanyaya omuz vererek, engelli vatandaşlarımıza saygınız nedeniyle ayrıca kutluyorum.”







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli