ERDEKLİ ATLETLER OLİMPİK EĞİTİM VE GELİŞİM KAMPINDA

ERDEKLİ ATLETLER OLİMPİK EĞİTİM VE GELİŞİM KAMPINDA

19-30 Ocak 2020 tarihleri arasında devam edecek olan Olimpik Eğitim ve Gelişim Kampına katılmaya hak kazandılar.

İstanbul’da yapılan U-14 ve U-16 Atletizm Salon Türkiye Şampiyonalarında, Türkiye Birincisi olan sporcular ve antrenörleri İstanbul’da 19-30 Ocak 2020 tarihleri arasında devam edecek olan Olimpik Eğitim ve Gelişim Kampına katılmaya hak kazandılar. Bu sporcular arasında “Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü” sporcularından Derya SAYRAMAN ve Cenk KARABACAK’ta antrenörleri Niyazi GÜLHAN ile birlikte yer aldılar.

Kampın ikinci gününde tüm katılımcılarla bir toplantı yapan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, kampın atletler için çok faydalı olacağına inandığını söyledi. Çintimar, bu kampta kısa mesafe branşlarında çıkış, yüksek atlamada model eğitimi, yatay atlamalarda yaklaşma koşusu, gülle atmada ise temel atış teknikleri üzerine çalışma yapılacak. Kampta teknik konulardaki bu çalışmaların yanı sıra ısınma ve esneklik, çocuklarda aerobik ve anaerobik dayanıklılık antrenmanları, doping bilgilendirme ve sporcu beslenmesi konularında da detaylı bilgilendirme yapılacak.

Çintimar, “Başarının yanı sıra iyi bir insan olma kriterini önceleyerek yaşama dair her türlü bilginin verileceği bu kampta çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz ifadelerini kullandı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli