Erdek'in sembol Kaplumbağaları

Erdek

Erdek'te 18 Eylül Caddesi'nin otantik havuzunda Nilüferler kurudu, Su Kaplumbağaları açıkta kaldı.

Bir 15-22 Turizm haftası daha geldi ve geçti, Erdek'in turizm anlamında elle gösterilecek artı bir katkı olmazken, mevcutlarda gözlenen eksiklikler bir yazın daha böyle geçeceğini gösteriyor.

Erdek Turizminde söz sahibi girişimciler 15-22 Nisan Turizm haftasında ne geldiler, nede katkı verdiler, ya yerel yönetim!…

2023 seçim yılı olması dolayısı ile gündelik görüntü kaynaklı süpürge-çöp'ten öte geçemeyen Belediye park bahçelerde de şu güne kadar elle tutulur bir çabası gözlenmedi.

Havalar erken ısındı, ağaçlar, bahçeler bahar yaşarken tatilcilerin foto-safarisi Nilüferli- Kaplumbağa havuzu da bakımsızlıktan nasibini aldı.

Erdek'in efsane başkanlarından Hamit Nural'ın akıllarda kalan bir kaç hizmetinden birisi olan Ziraat bankasının 18 Eylül caddesindeki duvarı önüne yapılan Nilüferli- Kaplumbağa havuzu ilkkez bu baharda Nilüferlerinden yoksun kaldı.

Nilüfer yaprakları arasında oynaşan Kaplumbağalar ile resim çekme yarışına giren tatilciler bakalım bu yaz aynı heyecanı yaşayabilecekler mi?

Nilüferli Kaplumbağa havuzu hiç bu kadar görsellikten uzak, yavan bir görüntüye sahip olmamıştı. Havuzun güzelliğini izlemek için çevrede olan hareketliliğin bu günlerde esamesi yok…

Nilüferli Kaplumbağa havuzuna görsellik katan duvar rölyefi ise adeta bir harabe



Anahtar Kelimeler: Erdek' sembol Kaplumbağaları
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli