Erdek´in özenli markası ?Özenel?

Erdek´in özenli markası ?Özenel?

Özenel firması sahibi Metin Tırık: ?Öncelikli amacımız müşteri memnuniyeti?

Erdek´te zeytin, zeytinyağı ve ürünleri, zeytinyağı sabunu, çeşitli yararlı yağlar, domates ve biber salçaları vs. denilince akla gelen köklü kuruluşların başlarında ?Özenel Zeytincilik? geliyor.

Özenel Zeytinciliğin sahibi Metin Tırık, firmalarının 1962 yılında kayınpederi Mustafa Kırgül tarafından kurulduğunu, o yıldan bu yana kesintisiz bir şekilde ticaretlerini sürdürdüklerini belirterek, ?Öncelikli amacımız müşteri memnuniyetidir? dedi.

/resimler/2019-10/2/2122488255951.jpg

Ürünlerini, başta İstanbul, Ankara ve Eskişehir olmak üzere ülkemizin birçok kentinden gelen vatandaşların aldığını vurgulayan Tırık, ?Ürünlerimizi, firmamızın ismine yakışacak şekilde, özenerek hazırlıyoruz? diye konuştu.

Kapıdağ´ın, endemik bitkiler açısından çok zengin olmasına karşın Erdek´in, bu zenginliklerden tam anlamıyla yararlanamadığına işaret eden Tırık, bu konuda ciddi çalışmalara ihtiyaç bulunduğuna dikkati çekti. Tırık, ?Erdek Ticaret Odamızın, son dönemde, Bereketli Eller Kadın Kooperatifi araçlığıyla mor soğan konusunda yaptığı çalışmalar takdire değer. Kapıdağ´daki diğer ürünler de mutlaka değerlendirilmeli? dedi. ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2019-10/2/2123157475290.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek özenli markası Özenel
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı