Erdek´in hava kirliliği onunda gündeminde

Erdek´in hava kirliliği onunda gündeminde

Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı: ?Erdek´e doğalgazı getirmek istiyoruz?

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Erdek´e doğalgaz gelmesi için çaba harcadıklarını belirtti.

Kaan Bingül´ün başkanlığındaki Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin konuğu olarak cemiyet lokaline gelen Kırcı, hükümetin, nüfusu 20 binin üzerinde bulunan yerleşim bölgelerine, analizleri yapıldıktan sonra eğer rantabl olursa doğalgaz getirmek amacıyla çalışmalar yaptığına dikkat çekerken, şunları söyledi:

?Erdek Belediye Başkanımız da benimle görüşerek, bu konuda desteğimi istedi. Erdek´e doğalgaz gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. EPDK Başkanı ile de bu konuyu görüştüm. Tabii bunun analizleri ve fizibilitesi yapılacak. Eğer rantabl olursa Erdek´e doğalgazın gelmemesi için hiçbir neden yok. Eğer doğalgaz gelirse, Bandırmalı birçok aile, kışın da Erdek´te oturabilir.?

Parti ayırımı gözetmeksizin, Balıkesir´in tüm bölgelerinin sorunlarını çözmek amacıyla çaba harcadıklarını vurgulayan Kırcı, ?Gerektiğinde, Bandırma ve Balıkesir´in sorunlarının çözümü ve vatandaşlarımıza hizmet için CHP´li milletvekilleriyle de birlikte hareket ediyoruz.?Önder BALIKÇI



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli