Erdek, Yalı`ya bayan aday

Erdek, Yalı`ya bayan aday

Muhtar adayı Nurcan Sönmez, ``Yalı mahallesine Nur yağacak``

30 Mart Mahalli seçimlerinin siyasi partiler üzerindeki etkinliğine muhtar adayları da katıldı. Erdek Yalı Mahallesi Bayan muhtar adayı Nurcan Sönmez en az bir Başkan adayı kadar iddialı girdiği seçimlerde şimdiden hazırlıklara başladı.

Nurcan Sönmez, Erdek`in en müstesna mahallelerinden birisi olan Yalı Mahallesinin kendine özgü sosyal ve ekonomik yapısına nüfus edecek tek adayın kendisi olduğunu vurgulayarak, seçildiği ilk gün öncelikli programının Yalı mahallesi sakinlerinin rahatlıkla gelip, insanca muamele gördükleri bir muhtarlık ofisi yaratmak istediğini söyledi.

Nurcan Sönmez, 15 yıldır oturduğu yalı Mahallesindeki eksik ve beklentileri çok iyi bildiğini amacının çevresel temizlik ve duyarlı komşuluk ilişkilerini geliştirerek Yalı Mahallesini eski otantik yaşamındaki mecrasına çekmek istediğini söyledi.

Nurcan Sönmez, bu noktada iddialı olduğunu, nedenli ısrarcı olduğunun bilinmesi nedeni ile mahalle sakinleri tarafından ısrarlı bir şekilde aday gösterildiğini belirterek, vaatlere yönelik bir seçim süreci yaşamak istemediğini, Erdek`in en müstesna mahallesi olan Yalı Mahallesinin ihtiyaç ve beklentilerinin herkes tarafından bilindiğini seçildiği günden itibaren Yalı mahallesine NUR yağacağından kimsenin şüphesi olmamasını istedi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli