Erdek ve Ocaklar'da hareketli tatil günleri

Erdek ve Ocaklar

Erdek, Ocaklar ve kırsal Mahallelerde doluluk oranı yüksek bir tatil süreci yaşandı.

Erdek, Ocaklar ve kırsal Mahallelerde doluluk oranı yüksek bir tatil süreci yaşandı.

Erdek ve Ocaklar'da 12 ay açık olan işletmelerin dışında bazı yazlık işletmelerinde %100 doluluk oranı ile tatilcileri konuk ettiği Erdek'te kayda değer bir olumsuzluğun yaşanmadığı gözlendi.

Trafik ekiplerinin 7/24 mesai verdiği, Polis'in kent merkezi ve Ocaklar'da Jandarma ekiplerinin ise Kırsal mahallelerde mesai verdiği tatil süresinde Erdek'i tercih edenler huzurlu bir bayram tatil geçirdiler.

Özellikle 9 günlük bayram tatili süresinde hizmet veren lokanta işletmeleri randevusuz müşteri kabulünde bulunamadı. Erdek yaz sezonunda olduğu gibi 9 günlük bayram tatilinde de en büyük problemi otopark eksikliğinde yaşadı. Tatilciler araçlarını koyacak yer bulamadı.

9 Günlük Bayram tatilinin en önemli problemi ise her zaman olduğu gibi GESTAŞ'ın tarifeli seferlerinde yaptığı değişiklik ve iptal edilen seferlerinden yaşandı. Paşalimanı'nda Erdek'e ulaşmak için sefer saatinde iskeleye gelen bir çok tatilci ve adalı vatandaşlar, sefer iptali nedeni ile büyük sıkıntı yaşandı.

9 günlük Bayram tatili süresince havaların 20 derece dolaylarında seyretmesi birçok tatilcinin denize girmesine neden oldu. Kumsalda güneşlenmeyi tercih edenlerde az değildi. Özellikle Nisan ayında yaşanması pek mümkün olmayan güzel havalar, plajda çilingir sofralarının kurularak, mangal keyfi yaşayanlarda az değildi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Ocaklar' hareketli tatil günleri
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı