Erdek Ticaret Oda’sından açıklama

Erdek Ticaret Oda’sından açıklama

Erdek Ticaret Odası, Bozhilov ve Alexandrov’un ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı

Erdek Ticaret Odası(ETO), Bulgaristan Bursa Konsolosu Vaselin Bozhilov ve Ticaret Ataşesi Alex Alexandrov’un Erdek ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı.

Odanın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

“Erdek Ticaret Odası’nın daveti üzerine ilçemizi ziyaret eden Bulgaristan Bursa Konsolosu VaselinBozhilov ve Ticaret Ataşesi Alex Alexandrov ile gerçekleşen görüşmeler sonucunda Erdek ve Bulgaristan arasında başlattığımız turizm ve ticaret iş geliştirme programı 13-14 Aralık 2019 tarihlerinde ilçemizde gerçekleşti.

Geçtiğimiz pazar günü de Erdek Ticaret Odası’nda karşılıklı gerçekleşen görüşme sonucunda Bulgaristan Bursa Konsolosu Vaselin Bozhilov ve Ticaret Ataşesi Alex Alexandrov, Ticaret Odası meslek komitesi üyelerine ülkeleri ile bilgileri yanlarında getirdikleri bilgileri slayt gösterisiyle paylaştılar.

Odamız Başkanı F. Özlem Sarı, Kapıdağ'da kısa olan turizm sezonunu uzatmaya yönelik çalışmalarımıza destek veren Bulgaristan Bursa konsolosumuza ve ataşesine bölgemizin değerlerini ve tanıtımını turizmci üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.
Bölgemizin dış ticaret, kültürel, ekonomik ve endüstriyel ilişkilerinin geliştirilmesi adına önem taşıyan bu programın bölgemize katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Bizde Erdek Ticaret Odası olarak önümüzdeki aylarda Bulgaristan’ı ziyaret edeceğiz. Bulgaristan’ın Varna kentinde Ticaret ve Sanayi Odasıbaşkan ve yöneticileri ile görüşmelerimiz olacak, Sofya kentinde yapılacak olan turizm fuarına katılacağız.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiriz.”



Anahtar Kelimeler: Erdek Ticaret ’sından açıklama
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli