Erdek TEMAD’da yeni başkan Taner Topçu

Erdek TEMAD’da yeni başkan Taner Topçu

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Erdek Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısında başkanlığa Taner Topçu seçildi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısında başkanlığa Taner Topçu seçildi.

TEMAD Bandırma Şubesi Başkanı Yavuz Mısırcı’nın divan başkanlığında gerçekleşen genel kurula 30 üyeden, 25’i katıldı. 

2009’dan bu yana derneğin başkanlığını yürüten Ahmet Eraslan’ın aday olmadığı genel kurulda yönetim ve denetim kurulu üyelikleri için tek aday liste vardı. Oylamada, üç yıllık süre için yönetim kuruluna Taner Topçu, H. İbrahim Batır, Birol Özen, Rahmi Evrenseki ve H. Hüsnü Kurtoğlu seçildiler. Yönetim kurulu, kendi arasında yaptığı görev bölümünde başkanlığa Taner Topçu’yu seçti. Denetim kurulunda ise Hasan Basri Şen, Basri Özgen ve Arif Demir’e görev verildi. 

Genel merkez delegeliklerine de Taner Topçu ve Birol Özen getirildi.

Genel kurulda derneğin aylık üyelik aidatları 25 liradan, 100 liraya yükseltildi.

AHMET ERASLAN, ONURSAL BAŞKAN

Genel kurulda, 1993 yılında, TEMAD Erdek Şubesi’nin kurucuları arasında ve sonraki yönetim kurullarında yer alıp, 2009 yılından beri başkanlık görevinde bulunan Ahmet Eraslan, “onursal başkan” seçildi.

Derneği ayakta tutmak için büyük çaba harcadığını ve yeni yönetime borçsuz devrettiğini vurgulayan Eraslan, yeni yönetim kuruluna çalışmalarında büyük destek vereceğini belirtti.      ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek TEMAD’ başkan Taner Topçu
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli