Erdek Sahilleri pırıl pırıl

Erdek Sahilleri pırıl pırıl

Mülkü Topaç/ERDEK
Erdek belediye başkanlığının çevresel olumsuzlukları ortadan kaldırarak, Yeniden temiz bir Turizm yaratma noktasında verdiği çaba vatandaşlardan ve tatilcilerden büyük övgü aldı.
Başkan Aysan`ın "Erdek Turizmini Marka yapacağım" sözünü söz olmaktan öte, proje anlamında da bir bir hayata geçiyor.
Erdek`in Turizm`de cazibe merkezi olma yolunda ele alınması gereken ilk projenin temizlik olduğunu savunan Başkan Aysan başta belediye olarak başlattığı seferberliğe vatandaşlar ve esnaftan da katkı istedi.
Temizlik işlerindeki kıyafetten araç parkına, Çöp konteynrlarından, kanalizasyon büzlerine, Erdek`te yaz olumsuzluğuna neden olabilecek her noktaya müdahale eden Başkan Aysan şimdide Kum Temizleme makinası ile sahilleri pırıl pırıl yapıyor.
Plajlardaki kumu kazan,eleyen ve yeniden seren teknoleji harikası makina ile Erdek sahillerini pırıl pırıl temizleten Başkan Aysan yapılan çalışma nedeni ile de kamplar bölgesinde faaliyet gösteren kurumlara katkı bedeli dahi çıkartmıyor.
Harika makina"nın marifeti sadece kumu temizlemek ile kalmıyor, Yaklaşık 57 santimlik derinliğe kadar denizin içersine gererek, Suyun altında da ayni temizliği yapıyor.
Harika makinanın çalışmasını izleyen tatilciler gördükleri manzara karşısında gönül rahatlığı ile denize giriyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli