Erdek Protokolü depremzedelerin yanında

Erdek Protokolü depremzedelerin yanında

Deprem felaketin depresyonu atmak için Erdek'e gelen Depremzedeler Erdek kaymakamlığının düzenlediği iftar sofrasında bir araya geldiler.

Kaymakam Atasoy, depremzede ailelerle birlikte iftar açtı 

Erdek Kaymakamlığı tarafından depremzede aileleri yönelik iftar yemeği programı düzenlendi. 

Erdek Kaymakamlığı Erdek’te misafir edilen depremzede vatandaşlarımızı düzenlenen iftar yemeği programında ağırladı. 

İftar programına 310 depremzede vatandaş katıldı.  

İftar programında konuşan Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy “Sizler bizim ailemizsiniz, Allah büyük Devlet güçlü. Depremden önce nasıl bir hayatınız varsa ondan daha güzel günler inşallah sizlerin olacaktır. Bunun için devletimiz canla başla çalışıyor.” dedi. 

İftar programına katılan depremzedeleri ‘sizler bizim başımızın tacısınız’ sözleriyle taltif eden Kaymakam Atasoy, devamında şunları kaydetti: “Kıymetli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. İlçemizde yaklaşık 1,5 aydır sizlerle birlikteyiz. Sizlere elimizden geldiğinde gücümüzün yettiğince ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Bizim için sizler özelsiniz ve önceliklisiniz. Bunun için ramazanım ilk iftarında sizlerle buluşmak istedik. Sizler bizim ailemizsiniz. Şuanda ilçemizde 92 aile toplam 310 kişi misafir edilmekte. Bu rakamlar 500 kişiye kadar çıktı. Yaklaşık bir buçuk ay boyunca hepinizi ziyaret etmeye çalıştım. Yaklaşık 450 civarında misafirimi tanıma fırsatı buldum. Ben her gittiğim yerde Allah büyük devletimiz güçlü diye söyledim. Depremden önce nasıl bir hayatınız varsa ondan daha güzel günler inşallah sizlerin olacaktır. Bunun için devletimiz canla başla çalışıyor. İnşallah bende sizlerin misafiriniz olarak evlerinize geleceğim ve sizlerle orucumu açacağım. Bizler elimizde ki son imkanlarla sizlerin ihtiyacını gidermek boynumun borcudur. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.” 

Erdek Yat Otel’de düzenlenen iftar yemeği programına Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Erdek Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Erdek Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku, resmi kurum amirleri ile muhtarlar katıldı. Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı