Erdek Muhtarlar Derneği ilk genel kurulunu yaptı

Erdek Muhtarlar Derneği ilk genel kurulunu yaptı

Kuruluşunu tamamlayarak ilk olağan genel kurulunu gerçekleştiren Erdek Muhtarlar derneği Başkanlığa kurucu Başkan Semra Baycan'ı getirdi.

Yeni kuruluş çalışmalarını tamamlayarak olagan genel kurula giden Erdek Muhtarlar derneği, Başkanlığa kurucu başkan Semra Baycan'ı getirdi.

Erdek belediyesine ait Arteka resturant'ta gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığına Ticaret Odası Başkanı Mim. Özlem Sarı seçildi.

Divan katipliklerine Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Cambaz, Esnaf kredi kefalet kooperatifi Başkanı Hüseyin Avlar seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ardından gerçekleşen genel kurulda, Başkan Semra Baycan kuruluş çalışmaları ve kurumsallaşmanın muhtarlık müesseselerine olan katkısından bahsetti.

Genel kurula konuk olan İyi Parti Erdek ilçe Başkanı Arif Demir ile Deva partisi ilçe Başkanı Murat Sever yaptıkları teşekkür konuşmalarında her daim muhtarların yanında ve destekçileri olduklarını ifade ettiler.

Genel Kurulda Divan Başkanı olarak görev üstlenen, Mim. Özlem Sarı, demokratik rejimde seçimle gelen Muhtarların konum ve durumlarının büyük önem arzettiğini vurgulayarak bulundukları kente katkı ve katılımlarının da o denli önemli olduğunu vurguladı.

Daha sonra geçilen oylamada Erdek Muhtarlar derneği yönetim kurulu asıl üyeliklerine Semra Baycan, Ali Aydın, Hasan Gedik, İsmail İşler, Yusuf Ay, Nihat Karışık, Deniz Kıran,

Yedek yönetim kurulu üyeliklerine Kadir Uğur, Şaban Işık, Cemalettin Güder, Ayşe Ertürk, Hüseyin Gündoğan, Sezgin Birol, Necmi Sezer,

Denetim kurulu asıl üyeliklerine Sezai Karşı, İsmail Çınar, Hasan yapakçı, Denetim kurulu yedek üyeliklerine ise Serdar Alakuş, Ramiz Golagan, Hasan Hüseyin Uçar seçildiler.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı