Erdek İYİ Parti’de Arif Demir’e güven oyu

Erdek İYİ Parti’de Arif Demir’e güven oyu

Erdek İYİ Partide tek liste ile gidilen genel kurulda Kurucu Başkan Arif Demir yeniden göreve getirildi.

İYİ Parti Erdek ilçe başkanlığına yeniden Arif Demir seçildi.

İYİ Parti Erdek ilçe örgütünün 2. olağan kongresi  Ayışığı kafede yapıldı.

Partinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Halil Aydoğdu'nun divan başkanlığında gerçekleşen kongreye kurucular kurulu üyesi Ali Lapenta, İl Başkanı Nedim Tuna, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem Sarı, Erdek Muhtarlar Derneği eski Başkanı Semra Baycan, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yöredeki parti ilçe başkanları ve diğer partililer katıldı.

Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Baki Ataç'ın da izlediği kongre, İsmail Orhan'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajının okunmasının ardından İl Başkanı Nedim Tuna düşüncelerini açıkladı. Tuna, yok sayılmak istendikleri bir dönemin ardından 31 Mart seçimlerinde başarılı olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Şu anda karşımızda kaybetmeye tahammülü olmayan, bunun için de her türlü engelleme ve karalamaya başvurmaktan çekinmeyen bir iktidar var. Ancak bilsinler ki güneş, balçıkla sıvanmaz. Bugün burada ilçemizdeki 14. kongremizi yapıyoruz. Bu kongreden ilan etmek isterim ki İYİ Parti, bugün ülkemizin tek iktidar alternatifidir. 17 yıllık bu iktidar, iç ve dış politikada çok hatalar yaptı. Karşımızda, bugün 'dost' ilan ettiği bir ülkeyi yarın 'düşman' sayan bir iktidar var. İblid'de 37 askerimizi şehit eden Rusya'nın lideri Putin'in ayağına giderek anlaşma yapan, bu arada kapıda bekletilerek itibarımızı zedeleyen bir cumhurbaşkanına sahibiz. Ahbap-çavuş ilişkileri içinde görevlendirdikleri damat, ekonomiyi batırdı. Bu kötü gidişe 'dur' diyecek tek lider genel başkanımız Meral Akşener'dir. Bugün ülkenin tek kurtuluşu İYİ Parti ve onun cumhurbaşkanlığında ülkemizin kurtulacağı Meral Akşener'dir."

TEK LİSTE

İYİ Parti Erdek ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu için seçime yine Arif Demir'in başkanlığındaki tek aday liste katıldı.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Arif Demir (Yönetici-Emekli astsubay), Atilla Zeybek (Emekli-Gazeteci), Ayşe Nural (Ev hanımı), Enver Damar (Emekli), Fatma Semrin Atlı (Ev hanımı), Fuat Akcan (Emekli astsubay), Haydar Özalp (Emekli astsubay), Hikmet Bilge (Emekli memur), Kadir Erdoğan (Emekli astsubay), Mehmet İnci (Esnaf-mobilyacı), Mehmet Gedik (Emekli-çiftçi), Melek Demir (Ev hanımı), Mustafa Tetikdur (Esnaf), Nebahat Dereli (Ev hanımı), Neşe Karakaş (Emekli), Orhan Sarp (Emekli müdür), Osman Akagündüz (Emekli kurmay albay), Rahmi Haydar Akyüz (Futbol antrenörü), Şaban Ulaşan (Emekli komiser), Uğur Özcan (Emekli işçi), Ülfet Dumrul (Emlak danışmanı), Zeynep Taktanuş (Emekli memur), Ziyamettin Yurtlugil (Emekli teknisyen)



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti’ Demir’ güven
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli