Erdek, ezdi geçti

Erdek, ezdi geçti

Bal lig 8. grup temsilcimiz Erdekspor, Çan deplasmanında farklı kazandı 2-3

Bölgesel Amatör Lig 8.grup’ta Erdekspor, Yeni Çanspor evinde mağlup etti 2-3.

Bölgesel Amatör lig 8. Grup’ta,  Erdekspor,  Yeni Çanspor`u 3-2 mağlup etti. Ramazan Karahasan, Ersin Efe ve Kadir Beyaz`ın hakemlik yaptığı müsabakada baskılı oynayan Erdekspor 20. dakikada Hasan Karaduman`ın attığı gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı.

Beraberlik için gol yolları arayan Yeni Çanspor ceza sahası içinde Christian Pierre`ya yapılan müdahale sonucu penaltı kazandı. Ali Dursun`un kullandığı penaltıyı kurtaran Gökhan Yılmaz gole engel oldu.

İlk yarının uzatma dakikalarında penaltı kazanan Erdekspor Kaptan Bülent Çakmak 2. golü bularak ilk yarıyı 2-0 üstün kapattı.

2. yarından başlarına orta sahadan kullanılan serbest vuruşu gole çeviren Erdekspor`lu Abdullah Civelek takıma rahat bir nefes aldırarak durumu 3-0`a getirdi.

Oyunun temposunu düşürmek isteyen Erdekspor`a karşı Yeni Çanspor ataklarını sıklaştırarak daha baskılı oynamaya başladı. Baskın oynayışının karşılığını 78.dakikada oyuna sonradan giren 16 numaralı Miraç Suat Gürler ile aldı.

Yeni Çanspor yeni transferi 10 numara Uğur Aydın`ın sol kanattan kale önüne yaptığı ara pası çok iyi değerlendiren Miraç attığı gol ile durumu 3-1 `e getirdi.

Yedikleri gol ile defansa çekilen Erdekspor kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. Defans oyuncusu Burhanneddin`in de atağa destek vermesi sonucu Yeni Çanspor 90+2`de Miraç`la 2. golüne ulaştı.

Müsabaka sonunda Yeni Çanspor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Müsabakada hakemi, gösterdiği 13 sarı kartla maça damga vurdu. Taraftarların tepki gösterdiği hakem heyeti, sahadan polis eşliğinde ayrıldı.



çanspor
14.09.2014 08:59:58
Bu skora nasıl ezdi geçti diyebiliyorsunuz göz var nizam var erdeğin pozisyonu yok ikinci yarı tek kale top oynadık bu nasıl bi zihniyet ama yine de erdeksporu tebrik ederim lütfen haber yaparken biraz daha dogrucu olalım hak yemiyelim saygilarimla.

ahmet
15.09.2014 20:29:50
İlk yarida da erdek tek kale oynamis hem de erdek 2.yarida hic pozisyonu yoksa frikik golu nasil geldi birde sampiyon erdekspor

  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli