Erdek Esnaf Odasına ziyaretçi akını

Erdek Esnaf Odasına ziyaretçi akını

Son yılların en çok adaylı kongresinin yaşandığı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar odasında, şimdide ziyaretçi enflasyonu

Esnaf ve Sanatkarlar odalarında seçim takviminin son yaprağı 31 Mart'ta yapılan genel kurul ile 12 yıllık bir yönetim anlayışına son veren Vahit Kocabıyık ve ekibi ilçe semim kurulunda mazbata alınması srdından ziyaretçi akınına uğradı.

Yaklaşık 1200 üyesi bulunan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odasında 6 liste içinden en çok oyu alarak göreve getirilen Vahit Kocabıyık ve ekibi öncelikle Erdek Esnaf ve Sanatkarlarının bireysel kutlama ve tebrikleri yanı sıra kurumsal kimliği bulunan sivil toplumkuruluşlarının gündeminde de yer aldı.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odasının bugünkü konukları arasında yer alan Musa Alioğlu başkanlığındaki AK Parti ilçe teşkilatı yanı sıra Osman Bulut başkanlığındaki SS. Erdek Küçük Sanayi sitesi koopratif yönetimi vardı.

Başarı ve tebrik ziyaretlerinin ev sahibi olarak konuklarını karşılayan Oda Başkanaı Vahit Kocabıyık, genel kurul öncesi sözlerini bir kez daha yeniliyerek "Erdek'te tüm esnaf ve sanatkarların benimsiyeyeci bir kurumsal yapı içinde olmanın çabasını göstereceğiz. Seçime 6 liste olarak girdik, genel kurul görevi ben ve arkadaşlarıma verdi. Ancak şu bir gerçek biz küçük esnaf camiası olarak bir birmiz ile ilişki içinde bir bütünüz, o nedenle bu seçimin kaybedeni yoktur. Biz Esnaf odası yönetimi olarak, odamızın kurumsal kimliğini bir adım daha ileriye taşıyarak, iş barışı içinde, bir birimizi kucaklıyarak ekmeğimizi çoğaltmanın düşüncesi içinde olacağız. Bu amaçla genel kurul sonrası yönetime talip olan tüm başkan adaylarını bizzat olaşarak demokratik sürece katkılarından dolayı kutladım. 31 Mart 2022 de seçim bitti.. Şimdi tüm enerjimizi önümüzdeki günler işimizi, gücümüzü üretimimizi arttırarak evlerimizin geçim standartını yükseltmektir." dedi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Esnaf Odasına ziyaretçi akını
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı