Erdek Doğalgaz`a endekslendi

Erdek Doğalgaz`a endekslendi

Erdek`te Belediye, Kaymakamlık ve Müftülük kentte Doğalgaz gelmesi için halkın talepte bulunmasını istedi.

Erdek`in doğalgaza kavuşması için başlatılan çalışmalar başta Erdek Belediyesi olmak üzere, ilçe Kaymakamlığı, müftülük ve kentin diğer kamu kurumlarının bilgilendirmesi ile devam ediyor.

Erdek`in doğalgaza kavuşması için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek`in de aralarında bulunduğu 8 ilçeye doğalgaz bağlanması konusunda yürütülen faaliyetlerin talep toplama düzeyine geldiğini söyledi.

Hüseyin Aysan, bu konuda bankada bir hesap oluşturulduğunu ve bu hesaba konut başına 335 TL yatırılması gerektiğini ifade etti.

Aysan, talep sonucu Erdek`teki elektrik abonelerinin yüzde 60`ına ulaşılırsa doğalgaz çalışmaları için istenilen sonucun elde edilmiş olacağını belirtti.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ise doğalgaz talep etmek isteyenlere şu bilgileri verdi: 

"Erdek Ziraat Bankası şubesinde `Doğalgaz Abonelik İzleme` adı altında hesap açılmıştır. İlçede kayıtlı elektrik abone sayısının, en az yüzde 60`ı doğalgaz kullanmaya istekli olduğunda, Erdek İlçesine doğalgaz hizmeti gelecek. Bu nedenle doğalgaz kullanımına istekli elektrik abonelerinin 29 Eylül 2013 tarihine kadar 335.00- TL abone bağlantı bedeli yatırmaları gerekmektedir." dendi.

Erdek Müftülüğüde konuya ilişkin duyuruyu bugünkü Cuma namazına taşıdı.

Müftü İsmail Yalçın Cuma namazında cemaate Doğalgaz`ın nimetlerinden bahsedip, vatandaşın abonelik yaptırması halinde bu çağdaş hizmetten istifade edebileceğini söyledi.


 
 


mert
27.07.2013 10:35:45
Geçen sefer müftüyle ilgili yaptığınız haberde Atatürkün yüzüne bilerek işık yansıttığını iddia etmiştiniz,şimdiki resimde sanırım unutmuş ışık yansıtmayı. Birde size yaptığım eleştiri içerikli yorumların yayınlandığını hiç görmedim.bari sloganınızda bulunan tarafsız kelimesini kaldırınki bari dürüstlüğünüze inanalım...

  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli