Erdek CHP’den sosyal kampanya

Erdek CHP’den sosyal kampanya

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna: “Hiçbir çocuk mutsuz olmasın.” “Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın””

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanlığı, kutlamaya hazırlandığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla “Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın” kampanyası başlattı.

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Çocuklar, bambaşka varlıklardır. Onları mutlu etmek, en azından mutlu etmeye çalışmak hepimizin görevidir. Kolaydır ve yapılması en gerekli eylemlerin başında gelir, bir çocuğu sevindirmek. İçten bir gülümseme her şeye değmez mi? O masum gözlerde bir sevinç dalgası yaratabiliyorsa insan, o zaman tam anlamıyla insan olabilmiş demektir. Çocuk, umuttur, gelecektir, sevinçtir, neşedir, hazinedir. Hiçbir çocuk mutsuz olmasın. Gelin, birlikte el ele verelim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı yaklaşırken çocuklarımızı sevindirelim.”

OYUNCAK KAMPANYASI

“Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın” sloganıyla başlattıkları kampanyaya vatandaşlardan destek beklediklerini vurgulayan CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, şu çağrıda bulundu:

“Evde yeni ama artık kullanılmayan veya alabileceğiniz bir oyuncağı bize ulaştırın. Biz de çocuklarımıza ulaştırarak sevindirelim. Böylece sizlerin sayesinde hem onlar, hem de biz mutlu olalım.”

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşların (0537)281 78 94 numaralı telefona başvurabileceklerini belirten Tuna, oyuncakların CHP Erdek parti binasına hafta içinde her gün saat 14.00-16.00 arasında teslim edilebileceğini bildirirken, “Bildiğiniz gibi çok zor bir süreçten geçiyoruz. Sağlık her işin başında geliyor. Oyuncakların hijyen olması ve iyice yıkanıp, steril edildikten sonra bizlere iletilmesini rica ediyoruz” dedi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek sosyal kampanya
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı