Erdek bu düğünü konuşuyor

Erdek bu düğünü konuşuyor

Gıda mühendisi Sinem ile Yazılım Mühendisi Sebahattin Esen görkemli bir tören ile yaşamlarını birleştirdi.

Hafta sonu Erdek Ağrigento Otel havuz başında gerçekleştirilen çok özel bir program ile yaşamlarını paylaşan Gıda Mühendisi Sinem Han ile Yazılım Mühendisi Sebahattin Esen düğün yorgunluğu atmak üzere balayına çıktılar.

Erdek'in saygın ailelerinden emekli öğretmen Serpil & Gıda toptancısı Nazmi Esen'in Yazılım Mühendisi evlatları Sebahattin Esen ile İstanbul'lu saygın aile Leman & Nihat Han'ın güzel kızları Sinem'in arkadaşlıklarını, hayat arkadaşlığını dönüştürme istekleri her iki aileden de onay alınması ile başlayan hazırlıklar akşam Ağrigento Otel Havuzbaşında hazırlanan program ile doruğa ulaştı.

Erdek Belediyesi Nikah Memuru tarafından kıyılan nikah ile bundan böyle yaşamlarını birleşen akte imza atan Sinem ile Sebahattin'in mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Gecenin onur konukları arasında yer alan Özlem & Hüseyin Sarı çiftine yakın aile dostlarının mutluluklarına tanık olmak için geldikleri Düğünde sürpriz bir kutlama ile geceye damgalarını vurdular.

Mim. Hüseyin Sarı'nın doğum günü ile örtüşen düğünde, Mim. Hüseyin Sarı kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü pastasındaki mumları söndürerek kendisine kutlamada bulunan dostlarına teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Erdek düğünü konuşuyor
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı