Erdek Belediyesi’nden kumsal denetimi

Erdek Belediyesi’nden kumsal denetimi

Şemsiye-şezlong parası isteyenleri şikâyet için telefon

Erdek Belediye Zabıtasına bağlı ekipler, kumsal alanları denetliyorlar. Bu alanlarda kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanıyor.

Bilindiği gibi, pandemi nedeniyle bu yaz aylarında kumsalda şemsiye-şezlong kiralanmasına izin verilmedi.

 

Erdek Belediyesi, tapusu kendisinde bulunan “Çuğra” bölgesinde sadece otel ve motellere tesislerinin önlerine şemsiye-şezlong koyarak, müşterilerine kullanma hakkı verirken, dışarıdan gelecek kişilere kiralanmasını yasakladı.

Belediye, buna uymayan işletme sahiplerinin, belediyenin (0266)835 12 95 numaralı telefonuna bildirilerek, şikayet edilmesini istedi.



Gökhan
8.07.2020 05:01:12
Sahiller denizden 50 metre içeriye kadar kamu arazisidir. Belediyeye tapulu falan fark etmez! Hiç kimsenin kullanımına tahsis edilemez, kullanımı engellenemez!

yılmaz önder
31.08.2020 17:00:18
Balıkesir İli, Erdek İlçesi, Ormanlı Mahallesi köy girişi Sahilinde bulunan konteynerlerdeki çöpler bazı zaman günlerce bazı zamanlarda ise haftalarca toplanmamakta ciddi oranda çevre kirliliği ve hastalıklara davetiye çıkarılmaktadır. Özellikle son zamanlarda Covid 19 Salgını nedeniyle vatandaşlarımız otel pansiyon yerine sahillerde çadır ve kamp kurmayı tercih etmekte ve maalesef denetimsizlik nedeniyle bu alanlar çöplük içerisinde kalmaya maruz kalmaktadır. İlgili makam ve merciilere gereğinin yapılması hususunu arz ederim.

Anahtar Kelimeler: Erdek Belediyesi’ kumsal denetimi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli